Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileFundatia Nadia Comaneci lanseaza un magazin online si un centru sportiv-educativ pentru copii
 

Fundatia Nadia Comaneci lanseaza un magazin online si un centru sportiv-educativ pentru copii

 

La peste 3 ani de la inceperea activitatii in Romania si o serie de programe de succes, Fundatia Nadia Comaneci anunta lansarea a doua noi proiecte.

Primul proiect consta intr-un magazinul online, disponibil la adresa www.nadiacomaneci.eu, al carui principal scop este sa ofere admiratorilor gimnastei-simbol a Romaniei obiecte personalizate cu numele si imaginea Nadiei. Prin fondurile obtinute din comercializarea acestor obiecte se vor putea finanta o parte din programele initiate de Fundatie.

Al doilea proiect al Fundatiei este Centrul sportiv-educativ MiniMe, adresat copiilor cu varste intre 2 si 11 ani. Centrul MiniMe va fi realizat in Bucuresti, in acest moment, fiind necesare fonduri pentru renovare si amenajare.

Proiectele derulate prin fundatia care imi poarta numele isi propun sa sustina tanara generatie din Romania, sa creeze deprinderile pentru un stil de viata sanatos si sa dezvolte dorinta de autodepasire, de obtinere a performantei. Cred ca numai impreuna putem transforma visele in realitate, va invit sa fiti alaturi de noi, sa sprijiniti noile proiecte lansate acum, in pragul Sarbatorilor de Craciun”, a declarat Nadia Comaneci.

Fundatia Nadia Comaneci lanseaza un magazin online si un centru sportiv-educativ pentru copiiAdmiratorii Nadiei vor putea gasi pe “rafturile” magazinului online obiecte de imbracaminte sportive, rechizite, jucarii sub sigla proiectului “MiniMe”, precum si Papusa Nadia si cartea pentru copii Prietena mea, Nadia.

Dupa mai bine de doua decenii, Papusa Nadia a fost relansata in decembrie 2009 de Fundatia Nadia Comaneci in colaborare cu fabrica de jucarii “Aradeanca”. Fondurile stranse prin comercializarea papusii sunt directionate catre programul social al Fundatiei „10 pentru gimnastica”, destinat sprijinirii tinerelor gimnaste din Romania.

Un alt nou proiect initiat de Fundatia Nadia Comaneci este Centrul MiniMe. Acesta vizeaza crearea unui centru in care copiii intre 2 si 11 ani sa faca miscare alaturi de parinti, apoi in echipe, indrumati de instructori. Proiectul MiniMe este un raspuns la una din problemele cu care se confrunta societatea de astazi - dezvoltarea armonioasa a copiilor din punct de vedere motric, psihic si emotional.

Afla mai multe despre Fundatia Nadia Comaneci accesand profilul fundatiei pe Imparte.ro.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Viitorul copiilor incepe la scoala

Unul din cinci copii afgani moare inainte de a implini 5 ani

Unde dorm copiii, un proiect pentru constientizarea inegalitatii de sanse

Un punct de sprijin pentru familiile cu copii cu autism

Un instrument de identificare a noilor nevoi ale copiilor, lansat de FDSC

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro