Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileFundatia Dezvoltarea Popoarelor sprijina somerii aflati in cautarea unui loc de munca
 

Fundatia Dezvoltarea Popoarelor sprijina somerii aflati in cautarea unui loc de munca

 

 Fundatia Dezvoltarea Popoarelor continua implementarea proiectului Servicii integrate pentru promovarea ocuparii durabile in 5 regiuni din Romania.

Proiectul, care se desfasoara in perioada iulie 2010 - iunie 2013, este cofinantat din Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritara 5, Promovarea masurilor active de ocupare, DMI 5.1. Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare.

Proiectul urmareste atragerea si mentinerea pe piata muncii a persoanelor inactive, a somerilor si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca prin promovarea unor masuri active in domeniul ocuparii la nivelul a 5 regiuni din Romania.

Interventia isi propune sa atraga pe piata muncii 3.600 de oameni din mediul urban si rural. Acestia provin din judetele Arad, Cluj, Dambovita, Olt, Gorj si Regiunea Bucuresti-Ilfov.

Prin furnizarea de servicii de informare, orientare si consiliere profesionala proiectul va contribui la informarea beneficiarilor cu privire la ocupatiile cerute pe piata muncii, oferindu-le asistenta pentru individualizarea traseului educational si de formare profesionala, consiliere pentru autocunoastere, pentru dezvoltarea resurselor personale, pentru construirea planului carierei, pentru cautarea unui loc de munca.

Fundatia Dezvoltarea Popoarelor sustine, de mai bine de 14 ani, persoanele aflate in situatie de risc social, oferindu-le oportunitati socio-educative si de integrare profesionala.
Mai multe informatii despre organizatie pot fi obtinute accesand site-ul www.fdpsr.ro.
Pentru mai multe detalii despre proiect persoana de contact este Angela Sima, responsabil comunicare Fundatia Dezvoltarea Popoarelor: angela.sima@fdpsr.ro, tel 021.2552258/61.

Sursa foto: comunicatemedia.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Unde dorm copiii, un proiect pentru constientizarea inegalitatii de sanse

Proiect umanitar DAfiesta pentru copii cu probleme

Proiect european pentru tinerii din Bistrita

Proiect european pentru persoanele diagnosticate cu cancer

Proiect de colectare a deseurilor de 180 de milioane de euro

Lansare Romani de Elita, un proiect destinat tinerilor cu studii in strainatate

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro