Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileFundatia Cuvantul Intrupat de 10 ani in sprijinul celor mai vulnerabili dintre copii si tineri
 

Fundatia Cuvantul Intrupat, de 10 ani in sprijinul celor mai vulnerabili dintre copii si tineri

 

Fundatia Cuvantul IntrupatFundatia Cuvantul Intrupat organizeaza un eveniment aniversar prilejuit de implinirea a 10 ani de la infiintarea sa, vineri, 30 septembrie a.c., de la ora 10.00,  in sala de conferinte a Parcului de Soft din Galati.

Cu aceasta ocazie fundatia lanseaza si primul sau raport anual, pe 2010, ce cuprinde si o scurta istorie a organizatiei.

Sunt invitati sa participe colaboratori, sustinatori, prieteni mai vechi sau mai noi, autoritati, reprezentanti ai ONG-urilor, fosti si actuali voluntari, mass-media, oricine vrea sa afle mai mult despre fundatie si activitatea acesteia.

De asemenea, sunt asteptati toti cei care rezoneaza cu principiile si valorile noastre, toti cei care cauta oportunitati de implicare in comunitate, care cred ca a ajuta este un privilegiu si o bucurie.

"Pentru fundatie si echipa sa, aceasta aniversare reprezinta un bilant important: numaram 10 ani de activitate, cateva sute de copii si tineri vulnerabili sprijiniti prin serviciile noastre, peste 250 de voluntari romani si straini implicati. Este, de asemenea, un moment in care ne pregatim sa raspundem la noi provocari, sa ne diversificam activitatile pentru a raspunde nevoilor cat mai multor copii si tineri aflati in situatii dificile, lipsiti de ajutor", a declarat David Chronic, coordonator de regiune Africa-Europa Cuvantul Intrupat si membru fondator al Fundatiei Cuvantul Intrupat.   

Multumim pentru gazduirea evenimentului colaboratorilor nostri de la Parcul de Soft.

Anca-Aurora Chiosea
consultant dezvoltare organizationala
Fundatia Cuvantul Intrupat

Articol realizat de:

cuvantulintrupat cuvantulintrupat
15 articole postate
Publica din: 2011-07-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Program de alfabetizare a parintilor desfasurat de Fundatia Cuvantul Intrupat
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro