Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileFlashmob pentru sustinerea campaniei "ADHD exista" la Timisoara
 

Flashmob pentru sustinerea campaniei "ADHD exista" la Timisoara

 

Flashmob pentru sustinerea campaniei ADHD exista la TimisoaraSute de persoane au dansat, duminica dupa-amiaza, in Piata Operei din centrul Timisoarei pentru a sustine campania "ADHD exista".

Astfel, peste 200 de elevi din 11 scoli din Timisoara si judetul Timis, studenti voluntari, comunitatea locala, reprezentanti ai organizatiei ADDISS (Attention Deficit Disorder Information and Support Service) si ai Fundatiei de abilitare "Speranta" s-au strans in Piata Operei pentru a lua parte la un flashmob in pasi de zumba, pe o coregrafie pregatita de grupul Zumba Suada.

In Piata Operei au fost distribuite pliante in care erau prezentate miturile si realitatile referitoare la cauzele si caracteristicile specifice copiilor care prezinta deficit de atentie cu hiperactivitate (ADHD), potrivit "Adevarul".

In cadrul campaniei "ADHD exista", va avea loc marti, 11 iunie, conferinta cu tema "Abordari multidisciplinare in deficitul de atentie cu hiperactivitate", editia a II-a. Evenimentul se va desfasura la Casa Adam Muller Guttenbrunn si va incepe la ora 9.00.

196 de specialisti, cadre didactice, medici, psihologi si parinti vor participa la conferinta, unde personalitati din domeniu cu o vasta experienta in diagnosticarea si terapia deficitului de atentie cu hiperactivitate isi vor sustine lucrarile.

sursa foto: http://adevarul.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Parteneriat pentru identificarea si managementul cazurilor de ADHD

Flashmob de Ziua Internationala impotriva Fascismului si Antisemitismului

Centrul “Sfantul Serafim de Sarov”, pentru persoane cu ADHD

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro