Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileFenomenul "terapie prin zambet" se extinde: CliniClowns in Timisoara
 

Fenomenul "terapie prin zambet" se extinde: CliniClowns in Timisoara

 

CliniClowns in TimisoaraFundatia CliniClowns Romania a lansat alaturi de partenerii sai strategici - Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" din Timisoara si Eureko, programul "Terapie prin zambet".

Evenimentul a avut loc intr-un cadru informal in care fenomenul "terapie prin zambet" a fost prezentat comunitatii locale si experimentat live, atat de cei mici cat si de adultii aflati in sala.

"Din 1995 si pana acum am reusit sa facem fericiti mii de copii din Bucuresti si Brasov, noul demers fiind o continuare fireasca a actiunilor intreprinse pana acum" a declarat Martin Schiere, Director Executiv CliniClowns Romania.

CliniClowns si-a inceput activitatea in Romania in anul 1995, la initiativa dnei. dr. Alexandra Zugravescu, functionand ca proiect sub egida UNITER si cu sprijinul Fundatiei CliniClowns Olanda in calitate de sponsor principal. "In marile spitale de pediatrie din Europa am identificat astfel de actori, nestiind la momentul respectiv ca se numesc Cliniclowns" a declarat Dr. Ovidiu Adam, Director al Spitalului de copii Timisoara.

Legatura dintre fundatiile CliniClowns Romania si CliniClowns Olanda este in continuare foarte stransa, CliniClowns Olanda oferind suport atat financiar, cat si din punct de vedere al management-ului, detinand rol de membru in consiliul director.

CliniClowns Romania este o organizatie non-profit prezenta in Romania din anul 1995, al carei scop este imbunatatirea vietii copiilor spitalizati. CliniClowns isi trimite periodic echipa de clovni profesionisti in spitale pentru a vizita copiii bolnavi, pentru a le aduce zambetul pe chipuri si pentru a imbunatati starea psihica a micilor pacienti.

sursa foto: CliniClowns Romania

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Workshop-uri in spitale desfasurate de CliniClowns Romania si Fundatia UTI
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro