Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileFabrica de cadouri a lui Mos Craciun este in decembrie la Liberty Center
 

Fabrica de cadouri a lui Mos Craciun este in decembrie la Liberty Center

 

In perioada 26 Noiembrie si 24 Decembrie 2010, Liberty Center a pregatit 749 de premii pentru cei care sarbatoresc magia Craciunului. Tot in aceasta perioada va fi organizata o tombola la care pot participa toti cumparatorii din Liberty Center, fara a le fi impusa o suma minima cheltuita, si va avea ca premii: vouchere de cumparaturi oferite de Liberty Center, Billa, Hervis si Sprider si invitatii la The Light Cinema.

Fabrica de cadouri mai vine cu o alta surpriza pregatita tot la Liberty Center, la etajul 1, activa in toata perioada campaniei. Doritorii vor putea depune taloanele de participare la tombola si in plus, toti cei care au cumparat cadouri pentru cei dragi le vor putea impacheta gratuit!

In fiecare weekend la Fabrica de cadouri (et. 1) vor fi invitati instrumentisti si coruri ce vor sustine spectacole unice. Mai muult decat singur, in aceasta perioada cumparaturile vor avea farmec de sarbatoare, iar vizitatorii Liberty Center se vor bucura de sfaturi pretioase de la Trupa formata din Mos Craciun si elfii sai. Acestia vor fi prezenti la datorie pana pe 24 decembrie, in fiecare zi si vor avea grija atat de buna dispozitia vizitatorilor cat si ca acestia sa ia cele mai avantajoase decizii la cumparaturi.

La parter zona dedicata celor mici ramane o traditie, Casuta lui Mos Craciun le va da ocazia sa il cunoasca pe Mos Craciun, sa ii spuna poezii, cantece si vor fi rasplatiti cu daruri supriza. Incepand cu 1 Decembrie, Casuta Mosului isi va deschide usile si va functiona cu programul:
L-V: 17:00 - 20:00
S-D: 12:00 - 20:00, inclusiv 1, 23 si 24 decembrie.
* Voucherele oferite de Billa, Hervis si Sprider se pot utiliza doar in aceste magazine.

Sursa foto: storage0.dms.mpinteractiv.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ajuta un copil sa supravietuiasca, campania «Cumpara Viata»
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro