Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileEveniment de lansare al proiectului "Cuprins"
 

Eveniment de lansare al proiectului "Cuprins"

 

Artwe incepe inscrierile pentru sesiunea de workshop-uri si ateliere educationale ce va avea loc pe 5 noiembrie, la Atelierul de Productie, cu prilejul lansarii proiectului „Cuprins”.

Ce este proiectul “Cuprins”?

“Cuprins” este un proiect menit sa creasca interesul pentru citit si sa faciliteze accesul publicului larg la diferite medii culturale si informationale. Prin aceasta initiativa, Artwe doreste sa puna bazele unei comunitati de cititori in care lectura sa joace un rol important in viata consumatorului de cultura urbana. Astfel, evenimentul de lansare se va desfasura pe parcursul intregii zilei, prima parte urmand a fi dedicatat persoanelor si/sau organizatiilor ce au acelasi obiectiv de a promova cultura prin mijloace de invatare nonformala, iar seara va fi rezervata unui party cu trupe romanesti.

Propune metode de educatie nonformala

Participantii sunt invitati sa propuna metode inedite de educatie nonformala, punând accentul pe caracterul participativ si experential si stabilind obiective clare de invatare. De asemenea, aplicatiile propuse vor trece prin filtrul creativitatii si al interactiunii cu publicul, „Cuprins” reprezentand in sine un mijloc de educatie nonformala. Accesul publicului la atelierele selectate se va face gratuit.

Pentru a putea participa cu ideile lor de ateliere, workshop-uri sau alte metode de invatare, la evenimentul de lansare „Cuprins”, ONG-urile si persoanele interesate pot aplica cu un mail la adresa hello@artwe.ro, pana pe 12 octombrie. In mail vor fi specificate atat numele organizatiei sau al persoanelor care se vor implica in proiect, precum si metodele de invatare utilizate, cu o descriere detaliata a fiecarei activitati pe care o vor desfasura.

Astfel, incepand cu luna noiembrie, in locatiile LaScena, Shift, GodotTeatruCafe, GreenTea si in mansarda celor de la Incubator107 iubitorii de lectura vor avea la dispozitie biblioteci Artwe in care se vor regasi aproximativ 800 de titluri din diverse domenii de activitate. Sistemul de imprumut functioneaza dupa o singura regula: oricine poate imprumuta o carte atata timp cat va lasa alta in schimb. Titlurile imprumutate vor putea fi lasate ulterior in oricare dintre locatiile partenere.

Mai multe detalii se gasesc aici.

Sursa foto: artwe.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
World Food Disasters Report 2011, lansare la Bucuresti

TBWA\ anunta lansarea proiectulul “PENTRU O FEMEIE PUTERNICA!”

Lansare proiect Mic si ecologist

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro