Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabile"Eu sunt special" metoda de terapie pentru persoanele cu autism
 

"Eu sunt special", metoda de terapie pentru persoanele cu autism

 

Eu sunt specialAsociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania - ANCAAR lanseaza pe 1 octombrie 2011 cartea "Eu sunt special", de Peter Vermeulen.

Cartea prezinta pentru prima data in Romania metoda de lucru "Eu sunt special" care in prezent este folosita in terapia persoanelor cu autism in peste 10 tari. Cartea este insotita de un DVD pe care sunt Fisele de lucru ale acestei metode, in numar de 410, care se aplica atat persoanelor cu autism de orice varsta cat si familiei si specialistilor care lucreaza in domeniul autismului.

ANCAAR"Eu sunt special" faciliteaza cunoasterea in profunzime a caracteristicilor tulburarilor din spectrul autismului, a cauzelor si a evolutiei afectiunii, diferitele forme de tratament, consecintele pe plan personal si social, diferite posiblitati de gestionare a tulburarilor si de sustinere a persoanei afectate. Mai multe detalii despre carte gasiti pe siteul ANCAAR aici.

Pe 5 si 6 octombrie ANCAAR organizeaza primul training in aceasta metoda, tinut de Wil Koning, specialist in Olanda in aplicarea lui "Eu sunt special" la persoanele cu autism, apartinatori si psihopedagogi.

sursa: autismancaar.ro

 asemenea, pe datele de 5, 6 octombrie ANCAAR organizeaza primul training in aceasta metoda, tinut de Wil Koning, specialist in Olanda in aplicarea lui "Eu sunt special" la persoanele cu autism, apartinatori si psihopedagogi. Detalii pe http://autismancaar.ro/despre-autism/metoda-eu-sunt-special/training/.

Articol realizat de:

ANCAAR ANCAAR
1 articole postate
Publica din: 2011-09-07
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua autismului marcata la Targu Jiu prin iluminarea sculpturilor lui Brancusi

Un punct de sprijin pentru familiile cu copii cu autism

Servicii specializate pentru copiii cu autism

S-a deschis primul centru pentru copii cu autism din Tulcea

Proiectul ATAC se finalizeaza printr-o conferinta la Centrul de copii cu autism

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro