Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDoneaza o haina groasa pentru persoanele fara adapost pe toata perioada iernii
 

Doneaza o haina groasa pentru persoanele fara adapost pe toata perioada iernii

 

Incepand de saptamana aceasta si continuand pe toata perioada iernii, puteti sa donati articole de imbracaminte pe care nu le mai folositi la curatatoriile Total Wash si Nufarul din Bucuresti, prin campania "Aici hainele tale devin mai calduroase".

Hainele donate de fiecare dintre voi cu siguranta vor salva vietile persoanelor fara adapost, care au atata nevoie de ele pentru a supravietui sezonului rece.

Punctele de colectare a donatiilor de haine vor fi amplasate in sase curatatorii Total Wash, cinci ale partenerilor lor si in alte 29 de centre ale curatatoriei Nufarul. Iata aici lista curatatoriilor Total Wash si Nufarul pentru a vedea care este cea mai apropiata de casa dumneavoastra.

Monica Tautul, PR Manager al Samusocial din Romania: “Din pacate, conform experientei din anii anteriori, am constatat ca numarul cel mai mare de decese in randul acestei populatii creste pe timpul iernii. Campania de donare de haine vine in intampinarea nevoilor persoanelor adulte fara adapost, pe care incercam sa le ajutam sa supravietuiasca in aceasta perioada a anului.

Au nevoie de pulovere, geci, pantaloni, manusi, caciuli, fulare, sosete, incaltaminte groasa si alte lucruri pe care nu le mai folositi, insa care, pentru acesti oameni, inseamna inca un strat protector impotriva frigului ce va veni.”

Campania de colectare propune clientilor curatatoriilor partenere sa revina intr-una din locatiile Total Wash si Nufarul din Bucuresti cu o haina mai veche, pe care o pot dona pentru a ajuta la salvarea vietii unei persoane adulte fara adapost.

Conform statisticilor Samusocial din Romania, in Bucuresti traiesc aproximativ 5 000 de adulti ai strazii, pentru care sunt puse la dispozitie numai 330 de locuri de adapostire in centrele Primaariilor din sectoarele 1, 2, 3 si 6.

Singurele curatatorii care au rezonat cu nevoia de supravietuire a oamenilor strazii sunt Total Wash si S.C. Nufarul S.A., care s-au aratat disponibile sa colecteze hainele donate de cei care le trec pragul, pentru a oferi o sansa la caldura celor fara adapost.

Ideea acestei campanii vine de la agentia partenera Mercury360, unde a incercat sa faca iarna mai calduroasa: Liviu Turcanu (Director de Creatie), Ionut Rusu (Creative Group Director).

Sursa foto: flickr.com

Articol realizat de:

Mirona D Mirona D
88 articole postate
Publica din: 2011-04-20
Vino in comunitatea donatorilor imparte.roIntrebari
coemntarii
Buna seara. Eu doresc sa donez, insa am o nelamurire. Hainele pe care le dam vor fi spalate la curatatoriile respective sau le aducem noi direct curate? Si inca un aspect: nu pot accesa pe site lista curatatoriilor cu care exista acest parteneriat, pentru a sti unde pot merge. Multumesc
Adaugat de: CocoChanel la data de 18-November-2011, 20:47
linie gri
 
Puncte de colectare donatii
coemntarii
Accesati aici lista punctele de colectare: Curatatoria Total Wash, cu cele 6 centre ale sale si 5 ale partenerilor lor: http://www.totalwash.ro/ Curatatoria Nufarul, cu cele 29 de centre ale sale: http://nufarul.com.ro/detalii.php?l=pagini&id=202 Credem ca hainele care urmeaza a fi donate trebuie sa fie aduse de catre fiecare donator curate. Desigur, puteti contacta cele doua spalatorii pentru a va lamuri in privinta acestui aspect.
Adaugat de: Imparte la data de 22-November-2011, 15:15
linie gri
 
Donatii
coemntarii
Multumesc mult pentru informatii.
Adaugat de: CocoChanel la data de 23-November-2011, 16:55
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Punct de colectare donatii rechizite pentru copii familiilor sarace din Arad

"Ai carte – am parte", colectare de carti

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro