Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDoneaza carti materiale sau bani pentru Centrul Comunitar Sf. Vasile
 

Doneaza carti, materiale sau bani pentru Centrul Comunitar Sf. Vasile

 

Doneaza carti, materiale sau bani pentru Centrul Comunitar Sf. VasileIn perioada 25-29 mai, la invitatia Bibliotecii Metropolitane Bucuresti (BMB), Asociatia Young Initiative (AYI) a participat la Salonul International al Cartii Bookfest, care s-a desfasurat in cadrul Romexpo.

La "Clubul Soriceilor de Biblioteca", standul BMB-AYI, in pavilionul C5, persoanele au avut posibilitatea sa cunoasca Asociatia si proiectele sale indeaproape si sa ajute copiii institutionalizati din cadrul Centrului Primire Urgente Copil Abuzat si Centrul Comunitar Sf. Vasile, prin donarea de carti sau donatii in bani.

Toate cartile colectate au ajuns la centre de plasament din Sectorul 4, AYI avand un parteneriat solid cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 Bucuresti.

Cu aceasta ocazie, AYI a reactivat proiectul "Doneaza carte, doneaza cultura", a carui misiune este consolidarea fondului de carte din centrele pentru persoane dezavantajate.  La prima sa editie, proiectul s-a bucurat de succes in randul publicului bucurestean, ce a ales sa imbunatateasca accesul la cultura a sute de persoane, donand peste 1000 de carti.

Daca nu ati apucat sa ne vizitati la Bookfest, dar totusi doriti sa ajutati comunitatea in care traiti, atunci mai aveti o sansa de a ajuta Centrul Comunitar Sf. Vasile si implicit copiii din acest centru, donand carti, materiale pentru centru sau bani la sediul operational AYI din Str. Christian Tell nr.10 (Filiala "Ion Creanga" a Bibliotecii Metropolitane, langa Ambasada Frantei, Piata Romana/Amzei).

Articol realizat de:

younginitiative younginitiative
3 articole postate
Publica din: 2011-06-10
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Hai sa dam o carte - doneaza carti pentru copiii de la sat

Doneaza carti! Avem nevoie de 10 000 de carti in 2 zile!

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro