Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDonatii prin SMS in campania caritabila "Inimi mari pentru zambetele celor mici"
 

Donatii prin SMS in campania caritabila "Inimi mari pentru zambetele celor mici"

 

Donatii prin SMS in campania caritabila Inimi mari pentru zambetele celor miciIn perioada 7-30 ianuarie 2011 se pot face donatii prin SMS in valoare de 2 EUR in campania caritabila "Inimi mari pentru zambetele celor mici". Numarul este gratuit in retelele Vodafone, Orange si Cosmote.

Campania "Inimi mari pentru zambetele celor mici" isi propune strangerea unei sume de 100.000 de euro din donatiile in bani pentru dotarea si reamenajarea in sectia de pediatrie a Institutului Clinic Fundeni a 6 rezerve speciale pentru tratamentul copiilor bolnavi de cancer.

Donatii prin SMS in campania caritabila Inimi mari pentru zambetele celor mici"Campania noastra a avut un inceput incurajator. De la jumatatea lunii decembrie, cand s-a lansat si pana acum, s-au adunat peste 25.000 de lei. Acum, cu posibilitatea de a face donatii prin simpla trimitere a unui SMS la 877, procesul va fi si mai simplu si la indemana oricui. Avem convingerea ca, prin acest efort comun, proiectul nostru va permite imbunatatirea radicala a conditiilor de tratament a copiilor bolnavi de cancer de la Fundeni", a declarat Nicoleta Vlad, presedintele Asociatiei Aripi spre Viata.

Asociatia Aripi spre Viata a fost infiintata in ianuarie 2010, fiind inregistrata in Registrului Asociatiilor si Fundatiilor cu nr.2/21.01.2010. Scopul Asociatiei Aripi spre viata este nepatrimonial si apolitic, avand ca obiectiv ameliorarea conditiilor de ingrijire a copiilor si tinerilor suferind de leucemie, cancer si alte boli grave care le ameninta viata.

sursa foto: aripispreviata.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roDonatie
coemntarii
Gata, am donat 2 euro. Sper sa fie de folos, si, sa fie folositi cu cap, nu risipiti aiurea. Este adevarat ca si modul de a dona prin sms este facil, si conteaza si asta.
Adaugat de: gvoichita la data de 13-January-2011, 12:31
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Doneaza bani prin sms pentru campania "Telefonul copilului"

Donatii prin sms pentru campania “Ignoranta condamna persoanele cu autism la izolare”

Donatii din veniturile provenite din serviciul SMS in campania "Mesaje de iubire"

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro