Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDonatii pentru sprijinirea persoanelor afectate de autism
 

Donatii pentru sprijinirea persoanelor afectate de autism

 

Campanie pe Facebook pentru incurajarea donatiilor catre ONG autismDonatiile in scopul sprijinirii persoanelor afectate de autism vor fi incurajate in cadrul campaniei numita "Ziua tacerii in retelele sociale", programata pentru data de 1 noiembrie 2010.

Aceasta campanie caritabila a fost initiata de Fundatia AEIOU, un ONG care ofera terapie pentru copii afectati de autism in Australia. Atunci cand au conceput o campanie de colectare de fonduri folosind retelele sociale, si-au dat seama ca problema pe care vor sa o rezolve nu se limiteaza la Australia.
Iar cum retelele sociale nu sunt limitate de spatiul geografic, au creat o fundatie globala pentru a organiza campania "Ziua Tacerii".

Care este legatura intre comunicare si autism?
Comunicarea cu ceilalti este una din cele mai mari provocari cu care se confrunta persoanele afectate de autism.
Alegand in mod voluntar sa ramai inactiv pe retelele sociale in ziua de 1 Noiembrie, vei contribui la constientizarea acestei probleme si vei inspira alte persoane sa doneze.

De asemenea vei putea experimenta la o scara mult mai mica ce inseamna sa te afli in fiecare zi in imposibilitatea de a comunica asa cum esti obisnuit.

Facand o donatie pe siteul campaniei http://communicationshutdown.org vei putea face cunoscuta in retelele tale sociale sustinerea ta pentru acesasta campanie prin actualizari de status, mesaje pe twitter si prin pozele de profil personalizate cu pictograme speciale.

Fundatia Autism RomaniaDe asemenea, cei ce doneaza vor primi acces la aplicatia de facebook CHAPP (Charity App).
Aplicatia CHAPP transmite prietenilor tai de pe Facebook si celor ce te urmaresc pe Twitter ca te-ai oferit voluntar pentru incetarea comunicarii si iti va adauga poza de pe Facebook pentru a forma un mosaic global, alaturi de alti voluntari si celebritati.

In Romania, fundatia partenera acestui proiect este AUTISM ROMANIA este o organizatie care apara si promoveaza drepturile si interesele persoanelor cu autism (copii, tineri, adulti) si ale familiilor acestora. Puteti afla mai multe pe siteul organizatiei www.autismromania.ro

Astfel, daca doriti sa contribuiti la constientizarea importantei pe care o are ajutorarea copiilor afectati de autism, trimiteti mesajul mai departe in reteaua voastra inainte de ziua incetarii comunicarii in retelele sociale.

sursa foto: http://communicationshutdown.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro