Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDonatii de jucarii la Targul Toamnei din capitala
 

Donatii de jucarii la Targul Toamnei din capitala

 

Sfarsitul de saptamana ofera prilejul tuturor locuitorilor din capitala sa faca donatii de jucarii, hainute sau dulciuri neperisabile pentru copiii sarmani la "Targul Toamnei". Evenimentul este organizat de Directia de Asistenta Sociala a Primariei Capitalei si urmeaza sa aiba loc vineri, 26 octombrie, intre orele 15.00 si 18.00.

Targul este dedicat copiilor aflati in centre de plasament. Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala vor distribui felicitari si decoratiuni confectionate de prichindei pentru sarbatorile de iarna, pe care le vor oferi, in schimbul donatiilor, participantilor cu inima buna.

Jucariile vor merge direct in ghetutele copiilor din reteaua "Antante" in seara de Mos Nicolae. Micutii sunt distribuiti in 8 centre de ingrijire si educatie timpurie a copiilor cu varsta mai mica de 3 ani. Organizatorii anunta si tombole surpriza pentru donatorii de jucarii, care vor intra automat in concurs in urma actului lor caritabil.

Evenimentul se va desfasura la sediul centrului social "La Bunici", care functioneaza in incinta fostului Spital Caritas (strada Maximilian Popper nr. 17A, Bucuresti).

Sursa foto: click.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Targusorul jucariilor vechi, un spectacol pentru copii

Producatorul Noriel a donat jucarii pentru copii cu autism

Curatenia de toamna in Gradinile Botanice

Actiune cu scop umanitar la Galeriile Real - "Schimb de jucarii"

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro