Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDonatii de 57.369 euro in campania caritabila "Jucarii de plus" cu ajutorul IKEA
 

Donatii de 57.369 euro in campania caritabila "Jucarii de plus" cu ajutorul IKEA

 

Donatii de 57.369 euro in campania caritabila Jucarii de plus cu ajutorul IKEACampania caritabila a Jucariilor de Plus s-a desfasurat in peste 300 de magazine IKEA din lume, in perioada 1 noiembrie – 24 decembrie 2010.

Mecanismul campaniei: IKEA Foundation doneaza 1 euro pentru
•    fiecare dintre cele 8,6 milioane de jucarii si carti pentru copii care s-au vandut in magazinele IKEA din lume in cadrul Campaniei Jucariilor de Plus din acest an.
•    fiecare produs IKEA pentru Copii si fiecare meniu special pentru copii al Campaniei vandut in ultima saptamana: 18-24 decembrie 2010.

Din 2003 – cand a inceput aceasta campanie globala – si pana acum, magazinele IKEA din 30 de tari au ajutat peste 8 milioane de copii din peste 40 de tari, donand in total 35,2 milioane de euro catre proiectele UNICEF si Save the Children.

IKEA Foundation crede ca toti copiii ar trebui sa aiba acces la o educatie de calitate. Prin donatia din acest an, UNICEF si Save the Children pot extinde proiectele existente si pot initia proiecte noi in peste 22 de tari din Africa, Europa de Est si Asia.

Proiectele contribuie la crearea conditiilor de igiena si accesul la apa si la toalete in scoli, imbunatatirea accesului la educatie pentru copiii care provin din categorii defavorizate, asigurarea rechizitelor si instruirea parintilor si profesorilor prin metode de educatie care sa vizeze si sa ajute toate nevoile copilului.

In Romania, s-au adunat 57.369 de euro, bani ce vor fi donati catre doua proiecte sociale ale Organizatiei Salvati Copiii Romania si UNICEF Romania: proiectul UNICEF Centru Multifunctional si programe de parenting ale organizatiei Salvati Copiii.

Misiunea proiectului UNICEF este de a crea un spatiu care sa le ofere copiilor sanse egale de dezvoltare, prin incluziunea sociala a copiilor cu nevoi speciale sau care provin din familii defavorizate.

Suntem recunoscatori clientilor IKEA pentru sprijinul pe care continua sa ni-l ofere, contribuind la strangerea acestor fonduri care vor ajuta copii din toata lumea sa aiba sanse egale la educatie” a spus Leila Pakkala, UNICEF, Director Divizia de Strangere de Fonduri si Parteneriate.

Vrem sa le multumim tuturor clientilor IKEA care au contribuit la aceasta campanie. Datorita lor si eforturilor echipei IKEA din magazinele din toata lumea, multi copii vor avea mai multe sanse de a merge la scoala. Ne bucuram ca sunt alaturi de noi si IKEA Foundation in lupta pentru protejarea drepturilor copiilor pentru o copilarie sanatoasa si asigurarea unei educatii de calitate“, a spus Elisabeth Dahlin, Secretar General al Save the Children Sweden si presedinte al Comitetului de colaborare Save the Children – the IKEA Foundation.

sursa foto: http://www.unicef.ro/campanii/campania-jucariilor-de-plus.html

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ia o jucarie, descopera o poveste, din partea mamelor ASCIS

Facem schimb de jucarii cu DivertaDemi Moore liciteaza jucarii caritabile pentru Fundatia DNA

Dana de la Hi-Q strange jucarii pentru copiii defavorizati

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro