Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDonatie pentru o cauza sau cadou pentru sarbatorit? Fundaţia World Vision Romania lanseaza Serbeaza si Doneaza!
 

Donatie pentru o cauza sau cadou pentru sarbatorit? Fundaţia World Vision Romania lanseaza Serbeaza si Doneaza!

 

Dou─â treimi dintre românii chestiona┼úi în sondajul „Cum doneaz─â românii?” realizat de Questia Group pentru World Vision în luna ianuarie 2018 declar─â c─â prefer─â s─â sus┼úin─â o cauz─â aleas─â de s─ârb─âtorit în loc s─â cumpere un cadou. Întreba┼úi dac─â ar alege s─â î┼či doneze ziua de na┼čtere chiar ei, peste jum─âtate au declarat c─â ar renun┼úa la cadouri pentru a face un bine persoanelor nevoia┼če iar 89% dintre responden┼úi au men┼úionat c─â ar lua în considerare în viitor s─â doneze pentru o cauz─â aleas─â de s─ârb─âtorit.

Funda┼úia World Vision România pune la dispozi┼úia celor care prefer─â o astfel de metod─â de a face dona┼úii platforma Serbeaz─â ┼či Doneaz─â, www.serbeazasidoneaza.ro, prin care se pot „dona” zilele de na┼čtere cu scopul de ajuta copiii defavoriza┼úi din zonele rurale. Serbeaz─â ┼či Doneaz─â este o platform─â interactiv─â de socializare, care ofer─â utilizatorului posibilitatea de a oferi sau primi cadou de ziua sa de na┼čtere o dona┼úie. Persoanele care doresc s─â fac─â acest lucru, trebuie s─â î┼či înregistreze ziua de na┼čtere pe site-ul www.serbeazasidoneaza.ro ┼či s─â î┼či invite prietenii prin intermediul Facebook sau e-mail s─â doneze pentru cauza aleas─â.

Serbeaza si doneaza

„Cea mai bun─â don┼úie este cea care este ┼či sustenabil─â: contribuie la îmbun─ât─â┼úirea pe termen lung a calit─â┼úii vie┼úii familiilor. Prin dona┼úiile mediate de o funda┼úie care cunoa┼čte îndeaproape situa┼úia comunit─â┼úilor vulnerabile ┼či care sunt cele mai bune mecanisme de interven┼úie, donatorii pot avea siguran┼úa c─â inten┼úia lor bun─â chiar produce efecte pozitive”, a spus  Daniela Buzducea, Director Na┼úional al Funda┼úiei World Vision România.

Serbeaza si doneaza

Astfel, utilizatorii platformei Serbeaz─â ┼či Doneaz─â pot alege s─â doneze produse de baz─â pentru siguran┼ú─â sau alimenta┼úia copiilor, cu o valoare cuprins─â între 50 ┼či 210 lei, precum juc─ârii, rechizite, produse de igien─â, pilote, pachete de alimente sau haine de iarn─â. La finalul campaniei, s─ârb─âtori┼úii vor primi un raport cu lista prietenilor care au donat pentru ziua lor, suma strâns─â, respectiv num─ârul de pachete donate, precum ┼či un raport cu poze ┼či m─ârturii de la copii.

Serbeaza si doneaza

Studiul realizat de Questia Group pentru World Vision arat─â c─â peste 85% dintre români fac cel pu┼úin o dona┼úie anual, iar metodele preferate sunt dona┼úiile directe în bani, 72%, ┼či dona┼úiile directe în produse, 19%.

Citi┼úi AICI integral studiul „Cum doneaz─â românii?”,
realizat de Questia Group pentru Funda┼úia World Vision România.

Questia Group

Despre studiu
Studiul a fost efectuat de catre Questia Group în luna ianuarie a acestui an pe un e┼čantion de 700 de persoane, atat femei cât ┼či b─ârba┼úi, cu vârste cuprinse între 18-64 de ani. Questia Group are o experien┼ú─â în domeniul sondajelor de peste 3 ani.
http://www.questiagroup.com/

Despre World Vision România
World Vision România face parte din parteneriatul World Vision International prezent în aproape 100 de ┼ú─âri din întreaga lume. World Vision România este o funda┼úie cre┼čtin─â care desf─â┼čoar─â programe de interven┼úie umanitar─â de urgen┼ú─â, dezvoltare ┼či advocacy, punând în centrul activit─â┼úii sale bun─âstarea copilului. Funda┼úia se concentreaz─â asupra muncii cu copiii, familiile ┼či comunit─â┼úile, în scopul dep─â┼čirii s─âr─âciei ┼či nedrept─â┼úii. Inspirat─â de valorile cre┼čtine, funda┼úia lucreaz─â cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, ras─â, etnie sau gen. În 27 de ani de prezen┼ú─â în România, funda┼úia a ajutat peste 500.000 de copii ┼či adul┼úi, în 400 de comunit─â┼úi din 8 jude┼úe. World Vision România crede în dreptul la ┼čanse egale pentru copiii de la sate ┼či de la ora┼č ┼či, de aceea, în comunit─â┼úile rurale unde este prezent─â, desf─â┼čoar─â programe de dezvoltare comunitar─â pe termen lung cu focus pe educa┼úie ┼či reducerea abandonului ┼čcolar, s─ân─âtate ┼či protec┼úia copilului, agricultur─â ┼či dezvoltare rural─â, angajament civic ┼či cre┼čtin. Copiilor li se faciliteaz─â astfel accesul la condi┼úii de via┼ú─â mai bune prin dezvoltarea durabil─â a comunit─â┼úii în care tr─âiesc. Proiectele sale se concentreaz─â pe transformarea comunit─â┼úilor ┼či a membrilor acestora, pentru a realiza o via┼ú─â împlinit─â pentru fiecare copil.
www.worldvision.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro

´╗┐
´╗┐´╗┐Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro