Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDonatie de 23 de tone de hrana pentru animalele fara stapan din adaposturi
 

Donatie de 23 de tone de hrana pentru animalele fara stapan din adaposturi

 

Donatii hrana animale adaposturi - pisiciCompania Mars Romania prin intermediul campaniei "Ajuta! Animalele din adaposturi", doneaza 23 de tone de hrana pentru animalele fara stapan din adaposturile din Romania.

Astfel, Pedigree® şi Whiskas® in parteneriat cu Asociatia GIA - Group Initiative for Animals au derulat in perioada 20 septembrie - 12 noiembrie 2011 campania "Ajuta! Animalele din adaposturi" si cu ajutorul iubitorilor si posesorilor de animale, au venit in sprijinul cainilor si pisicilor fara stapan din adaposturile pentru animale din Romania.

In marile centre comerciale si magazine in care se comercializeaza hrana pentru animale, produsele Pedigree hrana uscata si Whiskas hrana uscata si plicuri au fost semnalizate prin etichete speciale cu sloganul campaniei.

La finalul campaniei, Mars Romania, producatorul celor doua marci de Donatii hrana animale adaposturi - cainihrana pentru animale, va dona 2% din volumul vanzarilor realizate in perioada promotiei in limita a 100.000 de portii de mancare pentru catei si pisici.

Cei care iubesc animalele si nu au posibilitatea sa adopte un caine sau o pisica, au dat o mana de ajutor si s-au alaturat campaniei, astfel incat vor fi donate 23 de tone de hrana pentru animale, reprezentand 80.000 de portii de mancare, pentru aproximativ 5.500 de catei si pisici din 17 adaposturi din Romania.

Donatiile sub forma de hrana pentru animale vor ajunge la animalele fara stapan care traiesc in adaposturile partenere ale Asociatiei GIA pana in data de 20 decembrie.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua Internationala a Eliberarii Animalelor

Ziua Internationala a Animalelor, sarbatorita de copii

Paul McCartney impotriva testelor pe animale

Manifestatie pentru protectia animalelor

Donatie de 100.000 de portii de mancare pentru cainii si pisicile fara stapan din adaposturi

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro