Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDonatie de 100.000 de portii de mancare pentru cainii si pisicile fara stapan din adaposturi
 

Donatie de 100.000 de portii de mancare pentru cainii si pisicile fara stapan din adaposturi

 

mancare pentru cainii si pisicilPedigree si Whiskas, in parteneriat cu Asociatia Group Initiative for Animals, vor derula in perioada 20 septembrie - 12 noiembrie 2011, campania "Ajuta! Animalele din adaposturi", printr-o donatie de 100.000 de portii de mancare pentru cainii si pisicile fara stapan din adaposturile pentru animale din Romania.

"Am creat aceasta oportunitate pentru a putea dialoga cu proprietarii de animale in jurul a ceea ce ne leaga: dragostea si responsabilitatea pentru caini si pisici. Ne dorim ca, impreuna cu partenerii nostri si cu ajutorul oamenilor responsabili, sa oferim si animalelor din adaposturi posibilitatea de a beneficia de hrana adecvata.", a declarat Georgiana Sfrija, director de marketing MARS Romania.

MARS Romania, producatorul Pedigree si Whiskas, va dona 2% din volumul vanzarilor produselor aflate in promotie, in limita a 100.000 de portii de mancare pentru catei si pisici. Produsele participante la promotie vor fi semnalizate prin etichete ce contin sloganul campaniei: "Ajuta! animalele din adaposturi".

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua Internationala a Eliberarii Animalelor

Paul McCartney impotriva testelor pe animale

Manifestatie pentru protectia animalelor

De sambata, un nou centru de adoptii animale in Bucuresti

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro