Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileDistribuire de alimente pentru 10 familii in dificultate
 

Distribuire de alimente pentru 10 familii in dificultate

 

Luni, 30.01.2012, patru persoane din cadrul companiei Celestica au vizitat 10 familii din programul Sprijin Familii in dificultate. Pana seara tarziu, am distribuit pachete cu alimente pentru familii, pachete cu fructe si dulciuri si cadouri cu jucarii pentru copii. O parte din lucruri au fost donate de catre angajatii companiei Celestica, iar o parte din ele au fost cumparate cu banii donati tot de angajatii companiei Celestica.

Mai aproape de aproapele tau nu este doar o lozinca fara continut. Persoanele cu inima mare de la Celestica au demonstrat acest lucru daruind din inima alimente si cadouri familiilor si copiilor care au uitat sa zambeasca. Nu a fost doar o simpla distribuire de alimente! In toate casele in care au intrat, au daruit mult mai mult decat un pachet cu alimente. Pentru ca au daruit din inima, s-a vazut si s-a simtit acest lucru. O astfel de intalnire, fata in fata, intre cel care daruieste si cel care primeste, este o lucrare spirituala care trece dincolo de ce se vede cu ochiul liber.

Cei care daruiesc cu o inima plina de bucurie, daruiesc in primul rand iubire, acceptare, mangaiere, speranta si multa lumina. A fost inca o victorie a Imparatiei Luminii impotriva intunericului care stapaneste inca, in multe case din Romania. Si tu poti sa devii un agent al Imparatiei Luminii daruind din toata inima, din putinul tau, celor care sunt mai saraci sau deznadajduiti dintre noi, contribuind astfel la lupta impotriva intunericului, a urii, a dispretului si a indiferentei.

Multumim Codruta, multumim Carmen, multumim Dan si multumim Virgil pentru ca ati ales sa distribuiti lumina in aceste case!

Articol realizat de:

Asociatia Smiles Asociatia Smiles
13 articole postate
Publica din: 2012-01-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
UE ajuta cu mancare bucurestenii defavorizati. Afla ce produse se impart.

Distribuire de carucioare pentru persoanele cu handicap

Dana de la Hi-Q strange jucarii pentru copiii defavorizati

Campania umanitara “Un gest din suflet”, daruri pentru copii din familii defavorizate

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro