Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabile"Descopera succesul" proiect pentru dezvoltarea personala si sociala a tinerilor
 

"Descopera succesul", proiect pentru dezvoltarea personala si sociala a tinerilor

 

"Descopera Succesul!" este un proiect al Asociatiei E31 Pentru Viitor, finantat de Comisia Europeana prin "Programul tineret in actiune" si este centrat in totalitate pe dezvoltarea personala si sociala a tinerilor.

Scopul este de a creea un mediu de acces la instrumente de dezvoltare personala si sociala pentru tinerii din centrele de plasament si de zi din orasul Cluj-Napoca.

In acest proiect sunt implicati 15 voluntari, cu varste cuprinse intre 15 si 28 de ani, care desfasoara o serie de activitati de dezvoltare personala si sociala prin metode de educatie non-formala, pentru 15 tineri cu varste intre 15 si 20 de ani din centre de plasament si de zi din orasul Cluj-Napoca.

Activitatile propriu-zise se desfasoara pe perioada a 3 luni, din Iunie pana in August, constau in intalniri saptamanale intre voluntari si tinerii din centre.  Prin temele abordate, tinerilor din centre li se vor dezvolta abilitatile de comunicare, sunt invatati cum sa gaseasca solutii rapide si eficiente la orice provocare, sa gandeasca pozitiv si sa foloseasca un limbaj pozitiv, sa aiba curajul de a visa mare.

Activitatile se vor finaliza cu o tabara de dezvoltare personala si sociala la care vor fi prezenti toti participantii, scopul acesteia fiind de a consolida lucrurile invatate pe parcursul celor 3 luni.

Articol realizat de:

valentinasavu valentinasavu
4 articole postate
Publica din: 2011-08-17
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:


Forumul social Bucuresti - strategia de dezvoltare a serviciilor sociale

Dezvoltarea voluntariatului cu finantare UE

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro