Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCursa Eroilor la Autism 24h Marea Neagr─â
 

Cursa Eroilor la Autism 24h Marea Neagr─â

 

CURSA EROILOR la Autism 24h Marea Neagr─â12 finali╚Öti se vor lupta pentru titlul de EROU la edi╚Ťia a 3-a a Ultramaratonului Autism 24h Marea Neagr─â”. Evenimentul se desf─â╚Öoar─â pe nisipul din sta╚Ťiunea Mamaia, este organizat de Centrul Psihologic “Marea Neagr─â” ╚Öi are ca scop promovarea dreptului la integrare în comunitate a persoanelor cu dizabilit─â╚Ťi.  

La edi╚Ťia din acest an, va fi organizat─â suplimentar ╚Öi o CURS─é a EROILOR, unde 12 finali╚Öti (6 b─âie╚Ťi ╚Öi 6 fete) se vor lupta pân─â la ultima resurs─â de energie pentru a ob╚Ťine titlul de erou.

Am  selectat cei mai buni alerg─âtori de ultramaraton din competitie, care vor alerga f─âr─â pauz─â timp de 24 de ore pentru a ob╚Ťine titlul de EROU. Pentru a ob╚Ťine acest titlu, fetele vor trebui s─â alerge cel pu╚Ťin 120 de km, iar b─âie╚Ťii minim 150 de km. Pentru fete, efortul va fi cu adev─ârat imens, deoarece alergarea pe nisip este mult mai dificil─â decât pe orice alt─â suprafa╚Ť─â ╚Öi solicit─â enorm întregul organism. B─ât─âlia ╚Öi ambi╚Ťia care se va da între cele 6 fete finaliste vor fi cu adev─ârat epice ╚Öi fiecare dintre cele 6 angrenate în compe╚Ťie vor putea s─â-╚Öi împing─â limitele umane la maxim”, declar─â psihologul Adrian Gem─ânaru, pre╚Öedintele Centrului Terapeutic “Marea Neagr─â”.

Cursa Eroilor a n─âscut ambi╚Ťii uria╚Öe, fiecare dintre cele 6 fete, care au câ╚Ötigat selec╚Ťia pentru a participa în marea final─â a evenimentului, sunt dispuse s─â lupte pân─â la ultima f─ârâm─â de energie, s─â-╚Öi acceseze acele resurse de care nu ╚Ötiau ca sunt disponibile în fiin╚Ťa uman─â.

Vacan╚Ť─â la Roma pentru eroi

Primele 3 locuri vor fi premiate de c─âtre partenerul principal al evenimentului, Kaufland, care va oferi 3 vacan╚Ťe în cuplu într-una din cele mai frumoase loca╚Ťii turistice din Europa, capitala Italiei – Roma.

 „Sprijinim de doi ani ultramaratonul Autism 24h Marea Neagr─â pentru c─â este un eveniment cu o misiune de incluziune social─â prin sport. Ne place în mod deosebit cursa Eroilor pentru c─â este o provocare ie╚Öit─â din comun. ╚Üinem pumnii tuturor participan╚Ťilor din competi╚Ťie s─â-╚Öi demostreze abilit─â╚Ťile.”, declar─â Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

CURSA EROILOR la Autism 24h Marea Neagr─âFiecare dintre fetele finaliste va avea la linia de start o cutie special─â, personalizat─â, în care î╚Öi va putea strânge jetoanele cu num─ârul de kilometri alerga╚Ťi, iar la fiecare 2 ore, în Pia╚Ťeta Perla, va fi afi╚Öat num─ârul de kilometri strân╚Öi de fiecare EROU.

“Pentru cele 6 fete aflate în compe╚Ťie direct─â, cele 24 de ore vor fi cu adev─ârat istovitoare ╚Öi fiecare dintre ele va încerca s─â-╚Öi dep─â╚Öeasc─â limitele. Indiferent de locul pe care se vor clasa la sfâr╚Öit, pentru a ob╚Ťine titlul de EROU fetele vor trebui s─â dep─â╚Öeasc─â baremul de 120 de km alerga╚Ťi pe nisip”, declar─â psihologul Adrian Gem─ânaru, organizatorul evenimentului.

Ne mai departe o lun─â pân─â la marea provocare

Startul va fi dat sâmb─ât─â 04 mai, la ora 10, din Pia╚Ťeta Perla - Mamaia, iar traseul va avea o distan┼ú─â de 3 kilometri. Fondurile strânse în urm─â evenimentului vor sus╚Ťine proiecte destinate copiilor diagnostica╚Ťi cu autism.

Evenimentul se va bucur─â de prezen╚Ťa celui mai cunoscut robot din întreag─â lume, Robotul NAO. Acesta a fost prezent în peste 200 de ╚Ť─âri din întreag─â lume, vorbe╚Öte 20 de limbi de circula╚Ťie interna╚Ťional─â, iar în 2019 va fi mascota evenimentului. Copiii prezen╚Ťi vor putea pune întreb─âri, dansa sau interac╚Ťiona în mod direct cu cei doi robo╚Ťi NAO afla╚Ťi în România.

Contact:

Centrul Terapeutic Marea Neagra de Sprijin a Persoanelor cu Autism
str. Andrei Muresanu nr. 8
Tel: 0752.070.969  Web: centrulmareaneagra.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro

´╗┐
´╗┐´╗┐Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro