Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCursa Copiilor la Alerg 24 de ore Autism Marea Neagr─â
 

Cursa Copiilor la Alerg 24 de ore Autism Marea Neagr─â

 

Alerg 24 de ore AutismPeste 500 de elevi ai ciclului primar din jude╚Ťul Constan╚Ťa sunt a╚Ötepta╚Ťi s─â participe la evenimentul sportiv “Alerg 24h Autism Marea Neagr─â”, care are ca scop pomovarea drepturilor de integrare în comunitate a persoanelor cu dizabilit─â╚Ťi.  

Startul Cursei Copiilor va avea loc sâmb─ât─â 5 mai, începând cu ora 11, din Pia╚Ťeta Perla din Mamaia, iar traseul va avea o distan┼úa de un kilometru. Copiii vor avea posibilitatea ca la sfâr╚Öitul traseului de alergare de 1 km s─â primeasc─â din partea organizatorului, Centrul Psihologic Marea Neagr─â, medalia personalizat─â din acest an cu forma geografic─â a jude╚Ťului Constan╚Ťa .

“Ne dorim s─â oferim copiilor un eveniment special de care s─â-╚Öi aduc─â aminte cu pl─âcere. În acest sens, fiecare participant va beneficia de br─â╚Ťara oficial─â a evenimentului, num─ârul de concurs ╚Öi medalia de finisher, aceea┼či pe care o vor primi ┼či adul┼úii”, declar─â Adrian Gem─ânaru, organizatorul evenimentului sportiv de la malul M─ârii Negre.

Înscriere gratuit─â pentru elevi

Înscrierea ╚Öcolilor la eveniment este gratuit─â, datorit─â sponsoriz─ârii oferite de c─âtre Agen╚Ťia de Turism Eximtur din bd. Ferdinand nr. 56 mun. Constan╚Ťa.

“Agen╚Ťia Eximtur a primit cu bucurie propunerea de a sus╚Ťine aceast─â competi╚Ťie sportiv─â dedicat─â copiilor. Ofertele noastre se adreseaz─â în principal familiilor, iar faptul c─â putem sus┼úine un eveniment dedicat copiilor se apropie mult de viziunea noastr─â. Aceast─â ac╚Ťiune ne dorim s─â devin─â o tradi╚Ťie în via╚Ť─â celui mai reprezentativ ora╚Ö turistic din România, iar agen┼úia noastr─â cu siguran╚Ť─â va fi un partener important ╚Öi în anii urm─âtori”, declar─â Oana Tilinc─â, directorul Eximtur Agen╚Ťia Constan╚Ťa.

Spectacol artistic la Alerg 24h Autism Marea Neagr─â

Imediat dup─â terminarea Cursei Copiilor, Centrul Psihologic Marea Neagr─â va oferi micu┼úilor prezen╚Ťi la eveniment un spectacol artistic, care va fi sus╚Ťinut de c─âtre cunoscuta trup─â de teatru const─ân╚Ťean─â “Sufle╚Ťel”.

În completarea spectacolului, Colegiul Na┼úional „Mihai Eminescu” ╚Öi Colegiul Na╚Ťional de Arte “Regina Maria” din Constan┼úa vor oferi momente artistice cu cei mai talenta╚Ťi elevi ai acestor institu╚Ťii de înv─â╚Ť─âmânt.

Alerg 24 de ore Autism

╚ścoala poate realiza înscrierea echipei

Am transmis invita╚Ťia tuturor ╚Öcolilor din jude╚Ťul Constan╚Ťa care doresc s─â participe la o competi┼úie cu adev─ârat special─â, sper─âm s─â ne onoreze cu prezen┼úa cât mai multe ┼čcoli, deoarece dorin┼úa noastr─â cea mai mare este s─â promov─âm cât mai mult mi┼čcarea, declar─â Adrian Gem─ânaru, organizatorul evenimentului sportiv de la malul M─ârii Negre.

Înscrierea elevilor la eveniment se poate face doar prin intermediul ╚Öcolilor, iar numerele de concurs ale participan╚Ťilor vor fi personalizate cu numele institu╚Ťiilor de înv─â╚Ť─âmânt din Constan╚Ťa.

“Sportul ╚Öi mi╚Öcarea au reprezentat mereu un reper important în dezvoltarea elevilor din ╚ścoal─â Nicolae Tonitza”. Proiectele Centrului de Autism Marea Neagr─â fac parte din sufletul ╚Öcolii noastre ╚Öi avem speran╚Ťa c─â toate institu╚Ťiile de înv─â╚Ť─âmânt din jude╚Ťul Constan╚Ťa vor fi prezente la acest eveniment prin care s─â putem transmite un model de urmat ╚Öi pentru alte jude╚Ťe din ╚Ťar─â”, declar─â Nicoleta Bercaru, directorul ╚ścolii “Nicolae Tonitza” din Constan┼úa.

500 de copii vor forma un lan╚Ť uman

Pentru a încuraja efortul celor  înscri╚Öi în Cursa de 24 de ore, la ora startului, copiii îi vor aplauda pe adul╚Ťi ╚Öi vor forma pe plaj─â un lan╚Ť uman imens, în semn de respect pentru competitori.

Înscrieri pe site-ul www.alergpentruautism.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro

´╗┐
´╗┐´╗┐Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro