Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCurățenia de Toamnă 2018 începe cu tine!
 

Curățenia de Toamnă 2018 începe cu tine!

 

Curatenia de toamna incepe cu tine

Asociația Team Work începe înscrierile pentru Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, ediția a XIII-a, eveniment ce se desfășoară din 2006 în parteneriat cu Grădina Botanică Dimitrie Brândză” a Universității din București.

Curățenia de Toamnă” va avea loc pe parcursul a trei weekenduri: 13-14, 20-21 și 27-28 octombrie 2018 și se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 14 ani. În cele șase zile de curățenie sunt așteptați voluntari care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător, prin pregătirea spațiului din Grădina Botanică pentru sezonul rece. Acțiunile centrale pe care le vom efectua sunt: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul zilnic de lucru este între orele 09:30-14:30, iar sectoarele Grădinii Botanice București în care vom lucra vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie. La finalul activității vor fi acordate diplome de voluntariat fiecărui participant la Curățenia de Toamnă.

Înscrierea la Curățenia de Toamnă 2018 se face online, prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work.  

Curățenia de Toamnă 2018 este susținută de P&G și Carrefour prin inițiativa O Românie mai curată. Astfel, fiecare produs Ariel, Lenor sau Fairy cumpărat într-unul dintre hypermarketurile Carrefour din România până pe 3 octombrie 2018, P&G a făcut o donație în vederea organizării activității noastre de voluntariat. Astfel, dacă v-ați numărat printre cei ce au cumpărat aceste produse, vă mulțumim pentru sprijin!

Parteneri media: InfoUB, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Calendareevenimente.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, Inparc.ro, Blogunteer.ro, IQool.ro, Radio Teen, Student din Provincie, Hyperflash.ro, Imparte.ro, Studlife, Getlokal, Arcca Student Housing.

Partener instituțional: Grădina Botanică Dimitrie Brândza” a Universității din București.

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit de tineret axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro