Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCum se sfarseste povestea de dragoste a doua bidoane de plastic
 

Cum se sfarseste povestea de dragoste a doua bidoane de plastic

 

Povestea de dragoste a doua bidoane de plastic se sfarseste tragic in spotul video al campaniei lansate de ONG-ul britanic Prietenii Pamantului, despre importanta reciclarii resturilor menajere. Prezentat intr-o nota amuzanta si romantica in acelasi timp, scenariul transmite oamenilor si autoritatilor guvernamentale ca deseurile reciclabile raman o problema gestionata incorect.

Friends Of The Earth (n.r. Prietenii Pamantului) au inventat o poveste de amor inflacarata intre doua recipiente de lapte, care se naste inca din fabrica de productie si continua in supermarket, apoi in frigiderul familiei care le achizitioneaza. Soarta le este favorabila pana la epuizarea laptelui, urmand ca lucrurile sa se schimbe radical atunci cand sunt aruncate in ghene diferite si trebuie sa isi spuna adio.

Ideea din spatele povestii simpatice este aceea ca nici oamenii, nici Guvernul britanic, nu lupta cu adevarat pentru un mediu curat si sanatos. Autoritatile nu fac reciclarea mai accesibila si nu ajuta companiile sa foloseasca materiale reciclabile, asadar nici utilizatorii produselor nu depoziteaza corect deseurile.

Mesajul spotului campaniei este foarte sugestiv: daca iti plac finalurile fericite, spune Guvernului sa iti ofere mai putin "gunoi" (vorbe in van) si mai multa reciclare.

Sursa foto: foe.co.uk

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Recicleta isi extinde zona de colectare

Reciclarea deseurilor – o sansa pentru persoanele aflate in dificultate

Campanie de reciclare a deseurilor electrice si electonice pentru prima data la Rasnov

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro