Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCum pot obtine fundatiile donatii in bani?
 

Cum pot obtine fundatiile donatii in bani?

 

Cum pot obtine fundatiile donatii? Imparte.roSimpla publicare a unui cont bancar pe o pagina web nu mai este suficienta astazi pentru a obtine donatii. Fundatiile si asociatiile ce desfasoara campanii caritabile trebuie sa iasa in intampinarea potentialilor donatori.

Marketingul cauzelor caritabile s-a profesionalizat, exista retete aproape la fel de bine puse la punct ca in cazul marketingul produselor si serviciilor de consum.

In afara parteneriatelor incheiate cu companiile interesate de responsabilitatea sociala, fundatiile caritabile din Romania au lasat o resursa aproape neexploatata: donatiile individuale din partea persoanelor care doresc sa-si aduca contributia la sustinerea unei cauze, deoarece cred in aceasta si nu din motive de imagine.

Vorbim asadar de donatii in bani, de sume mici, dar care inmultite cu un numar semnificativ de oameni care pot dona de mai multe ori pentru aceeasi cauza la intervale regulate, devin sume importante.

Romanii se obisnuiesc pe fiecare an ce trece cu platile online cu cardul in special datorita dezvoltarii zonei de comert electronic. Iar cea mai simpla metoda pentru a obtine donatii individuale este acceptarea de donatii online facute cu un card de credit sau debit.

Aceasta deoarece este foarte important ca timpul care trece din momentul in care un potential donator ia contact cu mesajul unei campanii si pana la solicitarea unui sprijin din partea acestuia sa fie cat mai scurt.

Mai mult de 100,000 de organizatii non-profit din intreaga lume obtin donatii utilizand serviciul PayPal.com ce permite oricarei persoane posesoare a unui card de debit sau credit sa faca o donatie online.

Avantaje donatiilor online prin PayPal ar fi: acceptarea tuturor tipurilor de carduri, faptul ca nu exista taxe de inregistrare sau taxe de intretinere a contului; pentru ca fiecare leu conteaza pentru ong-uri, posibilitatea donatiilor reptate (un donator poate alege sa trimita unei fundatii suma de 10 euro in fiecare luna).

O alta optiune pentru organizatiile non-profit de a obtine donatii individuale este implementarea unui sistem de plati online folosind un procesator de carduri din Romania. Exista companii care au pachete speciale pentru fundatii si asociatii prin care sunt eliminate unele taxe si comisioane.

Indiferent de metoda aleasa, campaniile pentru atragerea de donatii incep sa se desfasoare din ce in ce mai mult in mediul online, acolo unde apar unelte special concepute pe retelele sociale. Atunci cand vrei sa obtii ceva de la oameni, trebuie sa mergi acolo unde oamenii sunt.

Pe Imparte.ro – portalul caritatii, orice fundatie sau asociatie care se inscrie in mod gratuit are acces la o comunitate de peste 12.000 de membri care au ales sa sustina cauze si proiecte ce transforma Romania. O parte dintre aceste institutii deja au implementat un sistem de facilitate a donatiilor online, fara costuri, fara nevoie de cunostinte tehnice.

Imparte.ro a implementat de curand o facilitate extraordinara ce permite ca donatiile catre fundatii sa se faca direct din pagina de profil a acestora. Astfel, distanta de la a sustine o cauza si a face o donatie este doar de un click.

Daca reprezinti o fundatie si doresti sa iti creezi o pagina de prezentare pe imparte.ro, iata ce trebuie sa faci:

Institutiile non-profit ce desfasoara campanii caritabile sau sociale si nu si-au creat inca un profil gratuit pe Imparte.ro, cedeaza practic donatiile in bani pe care le-ar putea obtine catre celelalte organizatii din acelasi domeniu, cu care concureaza pentru resurse finite: atentie, imagine, donatori, voluntari.
 
Imparte.ro ofera asistenta tuturor ONG-urilor care vor sa atraga donatii individuale. 

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roAVEM NEVOIE DE AJUTOR
coemntarii
BUNA ZIUA VA SCRU ACEST ANUNT DIN DISPERAREA PE CARE O AM PENTRU FRATELE MEU VA ROS SA IMI DATI INFORMATII CUM POT SA FAC FRATELE MEU A FOST OPERAT DE ANEURISMA NOI NU AVEM NICI O POSIBILITATE DE AL AJUTA AM DAT TOT CE AM AVUT AM ADUNAT CU TOTI BAN CU BAN SA PLATIM OPERATIA LA BUCURESTI ACUM EL NU POATE VORBI ARE O AFASIE SI E RAMAS CU O SEMI PAREZA DREAPTA CARE SA AMELIORAT DAR NU MISCA MANA NU POATE MANCA SINGUR ,INBRACA PENSIA ABIA O POATE IMPARTI PENTRU MEDICAMENTE ACUM BANCA IA TRIMIS CITATIE SA ACHITE CASA E IMPOSIBIL CAUTAM O PERSOANA CARE AR PUTEA SA PREIA CASA IN GALATI 39000 EURO
Adaugat de: la data de 30-August-2012, 15:21
linie gri
 
AVEM NEVOIE DE AJUTOR
coemntarii
NUMARUL DE TELEFON 0744428208 APARTAMENTUL SE AFLA IN GALATI ETAJ 4 CINE VREA SA NE AJUTE CUMPARAND ACEASTA CASA AJUTA 4 FAMILII NU O PERSOANA
Adaugat de: la data de 30-August-2012, 15:25
linie gri
 
AVEM NEVOIE DE AJUTOR
coemntarii
Avem nevoie de ajutor daca aveti mila va rog ajutatima.Din cauza ca familia are un venit de 1000 lei pe luna cu dificultati raminem pe strada imediat, nu putem platii nici datoria-nici pentru intretinerea locuintei.Va rog donati daca se poate RO27BRDE210SV31093312100 IN LEI multumim pentru ajutorare.
Adaugat de: la data de 22-July-2015, 10:15
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro