Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCrosul Petrom la a V-a editie
 

Crosul Petrom la a V-a editie

 

Crosul Petrom se apropie vertiginos de a V-a editie. Concurentii fideli cat si doritorii de anul acesta, vor putea participa duminica, 26 septembrie 2010, la cea de-a V-a editie a Crosului Petrom.

Si de data aceasta, compania promite ca va construi un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la Cros. Cea de-a V-a editie a Crosului stimuleaza participantii cu activitati sportive si demonstratii artistice noi: escalada, lupte, fitness, ciclism, tenis, baschet, freestyle football, kangoo jumps, rolling balls.

Compania Petrom doreste sa incurajeze responsabilitatea sociala individuala si sa vina in intampinarea iubitorilor de sport, oferindu-le oportunitatea sa faca miscare in aer liber.

Competitia la cea de-a V-a editie a Crosului Petrom se va desfasura in jurul Palatului Parlamentului. Iata care este traseul: Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie, Strada Izvor, Bulevardul Natiunile Unite, cu sosire pe Bulevardul Libertatii, intersectia cu Bulevardul Unirii.

Startul Crosului se da la ora 11:00, iar concurentii se pot inscrie in Piata Constitutiei, incepand cu ora 8:30. Categoriile de varsta sunt: juniori (cu doua subcategorii: 10 - 14 ani si 15 - 18 ani), seniori (cu trei subcategorii: 19 - 34 ani, 35 - 44 ani, 45 - 59 ani) si veterani (peste 60 de ani).

Crosul Petrom ofera ca premii:

4800 de litri de combustibil la categoriile seniori si veterani (locul I: 300 litri de benzina, locul II: 200 litri de benzina, locul III: 100 litri de benzina).

Cadouri speciale pentru juniori (locul I: bicicleta, locul II: cub de fitness pentru fete sau set de rachete de tenis pentru baieti, locul III: sistem de antrenament fitness).

Sursa foto: http://velobello.wordpress.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariat corporativ: incepe competitia europeana!

Servicii de instruire in advocacy pentru ONG - uri si companii  

Holograf face curatenie generala pe 25 septembrie

Gala Premiilor Participarii Publice isi cauta tinerii de actiune!

Fundatia Comunitara Cluj ofera 6500 de lei pentru proiectul „Fiecare parc are povestea lui!”

Fac un bine cu imparte.ro!

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro