Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCros pentru o viata sanatoasa!
 

Cros pentru o viata sanatoasa!

 

Cursa caritabilaCursa in scop caritabil, de la Londra la Auckland, a inceput pe 1 august 2010!

Cursa lui Jeremy Burfoot se desfasoara de la Londra la Sydney, apoi la Aukland. Jeremy are 46 de ani si a avut o experienta personala, suferind de cancer de piele. Barbatul isi doreste sa strabata o distanta de 31.000 km, care va deveni un record mondial! Cursa va dura aproape 4 luni si a inceput pe 1 august 2010, de la Londra. In acest traseu, Jeremy va strabate si cursul Dunarii, estimandu-se ca va ajunge la Turnu Severin pe 10 august 2010, dimineata. In aceeasi zi, la amiaza, va ajunge la Giurgiu,  iar pe 11 august se va afla la Tulcea.

Mesajul lui este: "Traiesti intelept, traiesti mult"!

Scopul cursei este de a indemna oamenii sa duca o viata sanatoasa, dar si sa intareasca necesitatea de a oferi mai mult sprijin pentru cercetarea in domeniul cancerului si de-a ajuta la strangerea de fonduri pentru organizatiile ce activeaza in domeniul cancerului.

Cursa de la Londra la Aukland urmeaza succesul unui eveniment anterior, "Jet Ski Around New Zealand", ce a avut loc in 2006. Jeremy Burfoot si Brad Burton au participat in numele caritatii la o cursa de 5.000 km in jurul Noii Zealande, cu un jet ski, pentru a veni in sprijinul luptei contra cancerului si pentru a promova un mesaj despre protectia impotriva expunerii la soare, vara.

Jeremy a propus si Asociatiei P.A.V.E.L., alaturi de alte organizatii din lume sa devina partenera in acest proiect, pentru a putea primi sprijin. Mai multe pe: http://london-sydney.com/donate-local.htm.

Asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa) este asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave si este o asociate caritabila, a carei misiune este imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor.

 

Sursa foto:  admissions.wayne.edu

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Stim ce inseamna “O sansa pentru viata"

Saptamana Europeana a Participarii Cetatenesti

Proiect european pentru persoanele diagnosticate cu cancer

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro