Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileConcurs Ateliere Fara Frontiere pentru numele unui nou proiect
 

Concurs Ateliere Fara Frontiere pentru numele unui nou proiect

 

Dam un laptop pentru un nume
Bucuresti, 6 Feb 2012

Castigati un laptop reconditionat participand la concursul Ateliere Fara Frontiere si DesignInARK pentru a defini numele si logo-ul celui mai nou proiect Ateliere Fara Frontiere!


Cum se desfasoara concursul?

Ateliere Fara Frontiere are nevoie de ajutorul vostru in definirea unui brand pentru un nou proiect. Pe site-ul www.designinark.com in sectiunea dedicata concursului puteti face propuneri la concurs dupa o simpla inregistrare pe site. Concursul va dura 2 saptamani, pe parcursul carora toti designerii si copywriterii doritori sa ajute o asociatie non-profit cat si sa castige marele premiu pot face propuneri in cadrul concursului. Dupa aceste 2 saptamani Ateliere Fara Frontiere va avea la dispozitie maxim alte 2 saptamani pentru a alege un castigator.

De-a lungul concursului, managerul de proiect de la Ateliere Fara Frontiere va va ghida si va comunica cu voi pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Dupa desemnarea castigatorului, acesta va trebui sa livreze fisierele vectoriale pentru logo si eventual o scurta descriere a conceptului. Premiul i se va livra la adresa inscrisa in contractul de cedare a drepturilor de autor pe care il vom semna cu creativul.

Descrierea proiectului initiat de Ateliere Fara Frontiere

Proiectul propus inseamna confectionarea si vanzarea de genti de laptop, sacosa, truse de machiaj si alte obiecte de marochinarie din materiale publicitare reciclate. Importanta ecologica a proiectului deriva din reutilizarea unor resurse pentru care in acest moment nu exista varianta alternativa decat arderea in fabricile de ciment. Astfel materiale precum PVC, polipropilena sau material textil sintetic utilizate in confectionarea mesh-urilor outdoor sau a bannerelor indoor redevin materie prima.

Modelul acestui atelier de economie sociala ofera acces unor persoane in mare dificultate, cu dizabilitati, tineri descolarizati la un loc de munca ca rampa de lansare pentru piata muncii. Prin demararea unei noi activitati 10 persoane in dificultate vor avea sansa sa se integreze sau reintegreze intr-un mediu socio-profesional normal. Aceste persoane vor beneficia de invatarea unei meserii si a conduitei in relatia cu un angajator, integrare intr-un colectiv, acces la consiliere sociala si orientare profesionala, remunerare pentru munca prestata, insertie socioprofesionala.

Despre Ateliere Fara Frontiere

Ateliere Fara Frontiere este o asociatie romana non-profit a carei misiune este insertia socio-profesionala a persoanelor in mare dificultate prin ateliere de economie sociala ce folosesc ca materie prima resurse reciclate sau reutilizate

DesignInARK iti ofera servicii de calitate pentru urmatoarea ta campanie de comunicare, microsite sau website, publicitate online sau broadcast campaign, toate la o fractiune din costurile de productie traditionala. DesignInARK.com este primul portal din Europa de Est de grafica, design, copywriting si servicii audio obtinute prin crowdsourcing.

Creatiile tale vor fi produse printr-un proces revolutionar numit “crowdsourcing”. Portalul nostru iti da acces la comunitatea noastra (“crowd”) de 500 de graphic si web designeri, copywriters si sound artists ce asteapta sa lucreze la urmatorul tau proiect. La sfarsitul unui proiect vei primi aproximativ 50 sau mai multe creatii si platesti doar pentru cea pe care o vei alege.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ateliere Fara Frontiere si Petrom au donat 175 de calculatoare

Ateliere Fara Frontiere doneaza 500 de calculatoare

510 calculatoare donate de Ateliere Fara Frontiere intr-o noua etapa ASSOCLIC

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro