Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileConcurs: Arte plastice pentru persoane cu dizabilitati
 

Concurs: Arte plastice pentru persoane cu dizabilitati

 

Cunoasteti persoane cu dizabilitati care practica arte plastice? Sfatuiti-le sa participe la concursul organizat special pentru ele!

Despre ce este vorba?

Fundatia Crestina Diakonia Sfantu Gheroghe CasaIris a infiintat in 2010 premiul pentru promovarea artistilor plastici cu dizabilitati din Romania. Premiul va fi acordat pentru prima data in decembrie 2010 cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Handicap.

In concurs se califica picturi, grafica sau sculptura. Nu se accepta instalatii, clipuri video, fotografii sau printuri digitale. Lucrarile de concurs vor fi evaluate de catre un juriu profesionist. Toate lucrarile de concurs primite la timp vor fi expuse in salile de expozitie CasaIris. Din cele mai bune lucrari va aparea un catalog si un bloc de carti postale. Fericitul castigator al marelui premiu va primi suma de 350 EUR.

Lucrarile insotite de curriculum vitae se trimit sau pot fi depuse pana la 28 noiembrie 2010 (data preluarii) la adresa de mai jos:

Irisz-haz
Sfantu Gheroghe, jud. Covasna
Str.Lacramioarei nr.5
Pe pachet se indica: CONCURS

Deschiderea expozitiei si decernarea premiilor va avea loc in decembrie 2010 in CasaIris. Detalii suplimentare gasiti pe site-ul iriszhaz.blogspot.com sau puteti sa contactati pe Peter Makkai la nr. de telefon: 004-0267-315 560, mobil: 0724-000 467 sau e-mail iriszhaz@gmail.com.

Daca doriti sa sustineti acest premiu si pentru mai multe detalii despre concurs, puteti sa scrieti intentia dvs. la adresa de mai sus! Organizatorii va multumesc anticipat!

Sursa foto: etsy.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua LIVESTONG, ziua mondiala de constientizare a persoanele bolnave de cancer

Sute de oameni asteapta ajutoarele de la UE in Constanta

Spitalul de Urgente din Iasi a inaugurat Cutia Milei

Servicii specializate pentru copiii cu autism

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro