Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileConcert caritabil in cadrul proiectului Pasi catre viata
 

Concert caritabil in cadrul proiectului Pasi catre viata

 

Miercuri, 15 decembrie, orele 21:00, va avea loc un concert caritabil cu Vita de Vie, Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Dj Gojira in clubul “Kulturhaus”, in cadrul proiectului Pasi catre Viata. Basul si cu toba mare, Cea mai frumoasa zi, si multe alte melodii cunoscute vor rasuna pe 15 decembrie in Kulturhaus!

Gestul caritabil al invitatilor vine in intampinarea eforturilor depuse de cei implicati in proiect de-a lungul anului, totul spre ameliorarea copiilor care se imbolnavesc de cancer si care ar putea fi salvati cu dotarile necesare.

“Tine povestile copilariei departe de spital” este sloganul sub care se va desfasura concertul. Este invitata toata lumea, prieteni si colegi, membri ai familiei.

Misiunea acestui proiect este de a strange o parte din suma ramasa pana la valoarea de 20.000 de Euro propusa, suma necesara dotarii unei camere sterile de terapie intensiva cu filtre de aer si aparatura, camera care va scadea riscurile unei infectii letale a copiilor care urmeaza un tratament de chimioterapie.

Va vorbeam si noi despre un anunt urgent al unui tanar care se lupta a patra oara cu cancerul. Una din intrebarile care il framantau era legata de existenta unei camere sterile de terapie atunci cand se afla in aplazie. Va las pe voi sa cititi povestea lui aici Sansele de supravietuire ale lui Claudiu din cauza sistemului medical din Romania.

Despre proiectul Pasi catre viata?
Proiectul Pasi catre Viata se compune dintr-o serie de evenimente cultural-urbane desfasurate in spatii neconventionale susținute de studenti la facultatile de arte, arhitectura, design, teatru, sociologie, tineri regizori, muzicieni, poeti, fotografi. Este un experiment de imbinare a simtului artistic cu cel civic. Manifestarile artistice vin in intampinarea celor care nu au timp sa treaca prin galeriile de arta, ele intamplandu-se adesea in strada, totul pentru copiii bolnavi de cancer de la spitalul Marie Curie.

Iulian Vacarean, coordonatorul proiectului, afirma: „Noi credem ca faptele bune, oricat de mici si oricat de putine, puse impreuna pot sa faca minuni. Zecile noastre de evenimente nu sunt decat grupuri de gesturi mici de la oameni mici si mari care puse impreuna s-au concretizat in proiectul asta: Pasi Catre Viata”.

Sursa foto: pasicatreviata.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Stim ce inseamna “O sansa pentru viata"

Stil de viata sanatos prin campania de prevenire a bolilor vasculare

Salveaza-i viata lui Bogdan Curelea. Invingem boala impreuna!

Raed Arafat, despre viata si sanatatea din Romania

Petrom lanseaza programul "Respect pentru Viata" - asistenta medicala la distanta

Donatii de 2,4 milioane dolari catre fundatia "Tine un copil in viata"

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro