Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileConcert caritabil Pinktober la Hard Rock Cafe
 

Concert caritabil Pinktober la Hard Rock Cafe

 

Pinktober este un concert caritabil organizat, pentru al cincilea an consecutiv, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, cu scopul de a atrage atentia asupra necesitatii consultului medical in vederea prevenirii ori depistarii timpurii a cancerului la san. Evenimentul va avea loc sambata, 26 octombrie, incepand cu ora 21:30.

Concertul caritabil Pinktober din acest an ii va Pinktoberaduce pe scena Hard Rock Cafe Bucuresti pe Vunk, Antonia, Bandidos si Cristi Nistor. Accesul la concert se face pe baza unui bilet in valoare de 40 lei, fondurile obtinute din vanzarea de bilete urmand sa fie donate organizatiei Hospice Casa Sperantei.

Evenimentul caritabil beneficiaza si de sustinerea Avon Cosmetics Romania care a finantat, in ultimii 11 ani, programe de informare si educare a femeilor in privinta depistarii timpurii a cancerului mamar.

Cu ocazia Pinktober 2013, Hard Rock Cafe a creat si o editie limitata de esarfe, menita sa promoveze mesajul campaniei de constientizare a importantei prevenirii cancerului la san.

"Suntem onorati sa avem sprijinul acestor mari artisti si le suntem nespus de recunoscatori. Cu fiecare bilet cumparat, sustineti ingrijirea unei persoane dragi si puteti si voi sa aduceti alinare. Alinarea durerilor nu este doar datoria medicilor si a asistentilor medicali, nu este doar un simplu act medical. Sunt atat de multe modalitati prin care putem sa aratam dragoste persoanei dragi, si cel mai important este sa le fim alaturi. Vrem sa fim alaturi de voi pe 26 octombrie la Hard Rock Cafe, ca sa demonstram impreuna ca dragostea si muzica pot invinge cancerul", a declarat Daniel Bujorean, reprezentantul organizatiei Hospice.

sursa foto: prwave.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Concert umanitar Vita de Vie si Natalia la Hard Rock Cafe

Concert caritabil pentru Odette la Hard Rock Cafe

Avon sarbatoreste zece ani de lupta impotriva cancerului la san

Avon Romania dezvolta si in 2013 programe pentru sanatatea femeilor

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro