Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCompaniile pot sponsoriza cauze umanitare cu 20% din impozitul pe profit
 

Companiile pot sponsoriza cauze umanitare cu 20% din impozitul pe profit

 

Companiile pot sponsoriza cauze umanitare cu 20% din impozitul pe profitCompaniile pot dona bani pentru cazurile care au nevoie de ajutor, pentru sanatate. O facilitate foarte putin cunoscuta in mediul de afaceri din Romania este deductibilitatea a 20% din impozitul pe profit al firmei. Daca o companie incheie un contract de sponsorizare cu o asociatie sau fundatie, atunci costul pentru companie este zeo, banii sunt donati catre cauze caritabile in loc de a fi atrasi in bugetul statului.

Donati bani pentru sanatate!  Este modul legal prin care companiile au posibilitatea de a transfera 20% din impozitul pe profit catre o cauza nobila, potrivit Codului Fiscal.

Asociatia Salveaza Vieti a inceput o campanie de atragere de fonduri prin care incurajeaza firmele sa ofere aceste sume sub forma de sponsorizare, pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer ce sunt tratati in clinica de oncopediatrie Luis Turcanu din Timisoara.

Donatiile pe care Asociatia Salveaza Vieti doreste sa le obtine pentru construirea aboratorului de diagnostic pentru copii cu cancer din Romania se ridica la un milion de euro.

In Romania, astazi exista 5.000 de copii bolnavi de leucemie sau cu alte forme de cancer al sangelui. Iar 500 de parinti afla in fiecare an ca cei mici sufera de aceste boli. Daca oamenii de afaceri se vor implica, 80% dintre ei pot fi salvati.

Donati pentru sanatate!

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Servicii de instruire in advocacy pentru ONG - uri si companii  

S-a lansat primul card bancar care permite donatiile automate

Proteze mamare cu banii din donatiile facute la crosul caritabil

30 de proiecte de antreprenoriat social finantate de compania Guinness

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro