Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCeline Dion se implica in campania lansata de Ziua Mondiala a Prematuritatii
 

Celine Dion se implica in campania lansata de Ziua Mondiala a Prematuritatii

 

Celine Dion sarbatoreste Ziua Mondiala a Prematuritatii cu un videoclip filmat pentru campania lansata de Ziua Mondiala a Prematuritatii, adresat tuturor parintilor dornici sa previna nasterea bebelusilor inainte de termen.

Faimoasa Celine Dion s-a alaturat programului creat de Asociatia March Of Dimes, organizatia internationala Salvati Copiii si Organizatia Mondiala a Sanatatii, filmand un spot de constientizare a nevoii unui sistem mai performant de prevenire a nasterilor premature.

"Impartasesc temerile si frica tuturor parintilor care stiu ca peste un milion de bebelusi mor anual la nivel global pentru ca nu au putut creste mai mult in pantece", spune Celine Dion in videoclipul campaniei.

Ziua Mondiala a Prematuritatii are si o pagina speciala pe Facebook, unde vizitatorii pot povesti si pot publica fotografii cu bebelusii care nu au reusit sa creasca suficient in burtica. In acest mod, oamenii pot forma mici comunitati si se pot sprijini reciproc in aceste momente delicate ale vietii.

Anual, in lumea intreaga, 15 milioane de bebelusi se nasc prea devreme si peste un milion dintre acestia nu supravietuiesc din pricina prematuritatii. Datele unui raport intocmit de cercetatorii americani arata ca 75% din decese pot fi prevenite cu o monitorizare medicala mai eficienta.

Sursa foto: momzinthemix.com

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua Mondiala pentru Asistenta Umanitara sarbatorita sub motto-ul "Oameni care ajuta oameni"

Ziua Internationala a Comemorarii Bebelusilor si a Copiilor

Mai mult de 1.200 de bebelusi au beneficiat de lapte praf gratuit

Bruce Willis face o donatie uimitoare unui ONG

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro