Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCampanii inovatoare pentru schimbarea sociala premiate in cadrul EthicMark Awards
 

Campanii inovatoare pentru schimbarea sociala, premiate in cadrul EthicMark Awards

 

Trei campanii speciale care promoveaza inovatia sociala in detrimentul consumerismului au fost premiate in cadrul prestigioasei competitii anuale EthicMark Awards, datorita impactului pe care l-au avut in schimbarea sociala si in folosul comunitatilor defavorizate din diverse zone sarace ale lumii.

Cei trei mari castigatori ai competitiei care EthicMark Awardspremiaza campaniile etice de advertising, EthicMark Awards, sunt Philips, Patagonia si Universitatea Tehnologica din Lima (Peru).

Initiativele pentru schimbare sociala nu sunt doar non-profit, dar excelenta lor demonstreaza ca nu exista o incompatibilitate intre profit si initiative sociale care transforma lumea intr-un loc mai bun.

Compania Philips a fost premiata la categoria "for-profit", pentru spotul video revolutionar "Philips Light Centres for Africa". Compania a folosit tehnologii inovatoare pentru a construi "centre comunitare de iluminare", in regiunile defavorizate lipsite de energie electrica din Africa.

Campania "outdoor" Patagonia este o alta finalista la categoria "for-profit" care a atras atentia asupra consumului responsabil si a reducerii impactului asupra mediului, prin reciclare si refolosire.

Castigatoarea categoriei non-profit a fost Universitatea Tehnologica din Lima (Peru), datorita panourilor publicitare revolutionare care au capacitatea de a produce in jur de 100 de l de apa potabila pe zi, in zonele defavorizate care sufera din cauza lipsei de apa.

sursa foto: nextcity.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Franta a adoptat cea mai avansata legislatie cu privire la raportarea obligatorie de CSR

Comisia Europeana a publicat o noua Comunicare referitoare la CSR

Cainii maidanezi, in centrul unei campanii publicitare care a facut inconjurul lumii

99% dintre romani considera utile campaniile de donare de sange

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro