Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCampanie de testare gratuita a tensiunii arteriale si a glicemiei organizata in Bucuresti
 

Campanie de testare gratuita a tensiunii arteriale si a glicemiei, organizata in Bucuresti

 

Bucurestenii pot afla cum stau cu tensiunea arteriala si cu glicemia, in cadrul campaniei de testare gratuita organizata in acest weekend in Parcul Bazilescu, din sectorul 1. Campania se va desfasura sambata si duminica, pe 28 si 29 septembrie, in intervalul orar 10:00-18:00. Testele sunt realizate de specialisti din cadrul Complexului Multifunctional Caraiman, care ii vor astepta pe doritori la cortul special amenajat pentru analize rapide.

Campania de testare gratuita a tensiunii Tensiunearteriale si a glicemiei este organizata cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, eveniment marcat anual pe data de 29 septembrie. In cele doua zile ale campaniei, bucurestenii pot afla informatii despre monitorizarea tensiunii arteriale si a gliemiei, mai ales ca afectiuni precum hipertensiunea arteriala si diabetul zaharat devin din ce in ce mai frecvente.

Specialistii Complexului Multifunctional Caraiman vor desfasura in weekend si o campanie de informare cu privire la contraceptie. Campania este organizata cu ocazia Zilei Internationale a Contraceptiei, marcata anual pe data de 26 septembrie.

Complexul Multifunctional Caraiman ofera diverse servicii medicale gratuite pentru bucurestenii cu venituri reduse din sectorul 1: consultatii, analize medicale, servicii stomatologice si de planificare familiala.

sursa foto: 6minutes.com.au

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua mondiala a inimii, marcata printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC

Sucevenii isi pot testa gratuit glicemia de Ziua Mondiala a Diabetului

Campanie nationala de testari gratuite a astmului cu ocazia Zilei Mondiale a Astmului

Campanie de testare gratuita pentru depistarea cancerului uterin in Braila

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro