Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCampanie de constientizare a situatiei adultilor fara adapost marca Samusocial din Romania
 

Campanie de constientizare a situatiei adultilor fara adapost, marca Samusocial din Romania

 

Campania de constientizare si sensibilizare a publicului larg asupra situatiei adultilor fara adapost din Bucuresti, "I se poate intampla oricui", este lansata de Samusocial din Romania cu sprijinul Fondului Social European. Campania se va desfasura timp de o luna in Bucuresti si in alte cateva orase din tara care se confrunta cu aceeasi problema.

Campania de sensibilizare va cuprinde o serie de elemente de comunicare precum: spot TV, campanie outdoor ai print, precum si elemente neconventionale implementate in Bucuresti si initiative de PR, toate cu scopul de atrage atentia asupra situatiei adultilor fara adapost din Capitala.

Sabina Nicolae, Director Executiv, Samusocial din Romania: “Numarul mare de adulti fara adapost care traiesc pe strazile din Bucuresti ne-a determinat sa initiem aceasta campanie, pentru a prezenta concetatenilor nostri situatia lor dificila si a-i ajuta sa constientizeze faptul ca aceste persoane au avut o viata candva dar au ajuns in strada din cauza unor situatii dificile de viata Societatea trebuie sa le vina in ajutor pentru ca sunt semenii nostri si pentru ca i se poate intampla oricui! Devenind mai empatici la problemele existentei lor dar si responsabili, vom putea sa ii intelegem mai bine si sa intelegem ca trebuie sa le redam dreptul de a fi cetateni ai Capitalei la fel ca noi ceilalti.”

Samusocial din Romania este singura organizatie neguvernamentala din Bucuresti care ofera adultilor fara adapost ajutorul de care acestia au nevoie. Pentru a veni in intampinarea acestora, organizatia le ofera consultatii medicale direct in strada, acompaniere catre spitale, catre sectiile de politie pentru dobandirea actelor de identitate, catre centrele de adapostire si ii ajuta in obtinerea actelor de identitate, diplomelor de studii, dosarelor de pensii sau a cartilor de munca. Echipele Mobile de Zi, de Noapte si Psihiatrica strabat strazile Bucurestiului pentru a identifica noi cazuri de adulti ai strazii si pentru a-i monitoriza pe cei care sunt deja beneficiari.

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.samusocial.ro

Coordonatele bancare de la agentia BRD-GSG/Carol Bucuresti:
· ROL: IBAN RO90BRDE441SV27029804410
· EUR: IBAN RO71BRDE441SV27030184410
· USD: IBAN RO62BRDE441SV32749484410

Pe langa sumele in bani se mai pot dona saci de dormit, medicamente, pansamente, haine, incaltaminte si altele. Pentru a face donatii in produse, puteti contacta Samusocial din Romania la adresa 
contact@samusocial.ro sau la telefon: 021.327.22.30.

Sursa foto: samusocial.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Samusocial din Romania ajuta adultii strazii sa isi gaseasca un loc de munca

O meserie, o sansa la un viitor

O fundatie caritabila lanseaza aplicatia iPhone pentru prevenirea cancerului la san

O fapta buna de Ziua Internationala a persoanelor in varsta

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro