Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCampania umanitara “Un gest din suflet” daruri pentru copii din familii defavorizate
 

Campania umanitara “Un gest din suflet”, daruri pentru copii din familii defavorizate

 

Campania umanitara Un gest din suflet, daruri pentru copii din familii defavorizateOrganizatia E.M.M.A. desfasoara in luna decembrie campania umanitaraUn gest din suflet”, prin care se ofera daruri mai multor copii proveniti din familii defavorizate.

Manifestarea se afla la cea de a treia editie si se desfasoara deja in zece orase ale tarii: Bucuresti,  Botosani, Brasov, Buzau, Dej, Iasi, Resita, Satu Mare, Sibiu si Timisoara.

Ideea de la care a pornit aceasta actiune a fost aceea de a da parintilor care si-au pierdut un copil, ocazia  de a oferi un cadou unui copil sarman, in memoria ingerasului lor.

Alaturi de acesti parinti au venit insa si persoane care nu au trait o astfel de tragedie, dar care sunt sustinatori ai Organizatiei E.M.M.A. si care i s-au alaturat acesteia si in aceasta actiune, dorind sa ajute copiii si familiile lor, sa petreaca niste Sarbatori mai fericite si mai indestulate.

Membrii fililalei din Bucuresti ai Organizatiei E.M.M.A. au mers duminica, 12 decembrie, la un centru din comuna Slobozia, judetul Giurgiu. Centrul este construit de catre Parintele Valentin, care a adunat aici 20 de copii, impreuna cu mamele lor,  care traiesc cu totii exclusiv din ajutorul oamenilor binevoitori.

Voluntarii E.M.M.A. le-au dus copiilor alimente, produse de curatenie si igiena, medicamente si foarte multe jucarii, care au fost asezate sub un bradut impodobit pe loc de catre “spiridusii” E.M.M.A. Pe langa aceste bunuri, fiecare copil a primit cate un cadou personalizat.

Organizatia E.M.M.A. - Eternul Miracol Materna Alinare, este o organizatie neguvernamentala non-profit, a carei activitate se desfasoara pe baza de voluntariat, si care sprijina familiile care trec prin drama pierderii unui copil si, in mod special, pe cele care isi pierd copilul inainte ca acesta sa se nasca, durerea acestora fiind cel mai putin inteleasa.

sursa foto: organizatiaemma.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Viitorul copiilor incepe la scoala

Unde dorm copiii, un proiect pentru constientizarea inegalitatii de sanse

Sustine terapia prin arta a copiilor din centrul de plasament prin campania "Daruieste cu arta"

Stagii de voluntariat in proiectul Universitatea Copiilor

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro