Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCampania #cei1024 se extinde la nivel national.1573 donatori 708 litri de sange donati 4719 vieti salvate
 

Campania #cei1024 se extinde la nivel national.1573 donatori, 708 litri de sange donati, 4719 vieti salvate

 

fi unul din cei 1024Campania de donatii de sange colective, #cei1024, initiata in anul 2017 de catre compania Zitec, cunoaste o noua etapa de dezvoltare la nivel national, prin incheierea a trei noi parteneriate, cu CTS Timisoara, CTS Cluj si CTS al MAPN.

Derulata initial in colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti, campania a fost un real succes, atat prin volumul de sange donat, dar si prin comoditatea asigurata de echipa mobila de recoltare, aceasta deplasandu-se la sediile organizatiilor participante si eliminand astfel necesitatea invoirii angajatilor pentru a se deplasa la centrul de recoltare.

Cifrele anului 2017 pana in prezent sunt remarcabile, astfel, in cadrul campaniei #cei1024 au participat 1573 de donatori care au donat 708 litri de sange, salvand 4719 vieti.

"Prin incheierea de noi parteneriate cu centre regionale de recoltare, dorim sa extindem campania la nivelul intregii tari si sa contribuim la asigurarea necesarului de sange in unitatile medicale. Speram ca prin campania #cei1024 sa inclinam balanta in favoarea celor ale caror vieti depind de transfuziile sanguine.", declara pentru Imparte.ro Costinela Nistor, Brand Guardian, Zitec.

fi unul din cei 1024In cadrul campaniei #cei1024 derulata sub sloganul "nu trebuie sa fii doctor pentru a salva vieti", invitam organizatiile sa acceseze platforma cei1024.ro si sa se inscrie pentru donatia de sange colectiva. Ulterior, reprezentantul organizatiei va primi toate informatiile necesare organizarii sesiunii de donare in conditii de efort si deranj minime. Harta judetelor acoperite in prezent poate fi consultata pe site-ul cei1024, aici.

Informeaza-ti colegii si hai sa ne adunam #inca1024 pentru a salva vieti!

Imparte.ro s-a alaturat campaniei #cei1024, asigurand mediatizarea evenimentelor si lobby in cautarea de noi parteneriate la nivel national.

Daca reprezinti un centru regional de transfuzie sanguina, nu ezita sa ne contactezi pe una din adresele de e-mail: contact@cei1024.ro sau contact@imparte.ro.


Despre Zitec

Zitec este unul din jucatorii de marca pe piata dezvoltarii de software, de la solutii dedicate pana la aplicatii de eCommerce, asigurand si o paleta de servicii conexe precum consultanta si audit, marketing online, servicii de cloud computing.

In urma derularii campaniei #cei1024, Zitec a fost premiata in cadrul Galei Oameni pentru Oamenii 2017 pentru cel mai bun proiect de responsabilitate sociala din Romania. De asemenea, Zitec a fost premiata in cadrul Galei ANIS Romania 2018 pentru proiectul de responsabilitate sociala al anului.

Cu un colectiv de peste 100 de angajati, distribuiti intre cele doua locatii din Bucuresti si Brasov, Zitec este una din companiile romanesti cu un mediu de lucru “diferit”, mediu ce a dat nastere la fapte deosebite privin implicarea sociala si a modelat oameni frumosi, dedicati oamenilor. Pentru un tur virtual surprinzator, click aici.

Despre imparte.ro

Imparte.ro este cel mai mare portal umanitar-caritabil independent din Romania. Compus din doua sectiuni distincte, Imparte.ro este atat un instrument de mediatizare a segmentelor ONG, umanitar, caritabil, CSR, drepturile omului si ale cetateanului, dar si o comunitate cu peste 20 000 de utilizatori, donatori si solicitatnti de ajutor, care interactioneaza in beneficiul celor cu care viata a fost mai putin darnica. Nu in ultimul rand, Imparte.ro deruleaza propriile campanii umanitare pentru sustinerea cazurilor medicale si sociale deosebite.

Contact
E-mail: contact@cei1024.ro

Partener media, Imparte.ro
E-mail: contact@imparte.ro

Articol realizat de:

Imparte.ro Imparte.ro
8 articole postate
Publica din: 2014-10-27
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro