Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCampania "Fiecare jucarie poate aduce bucurie"
 

Campania "Fiecare jucarie poate aduce bucurie"

 

Campania "Fiecare jucarie poate aduce bucurie" este organizata de NinoDino.ro impreuna cu partenerii sai Forumul "O lume minunata", blogul "Meseria de Parinte", portalul "Copilul.ro", aitul " BB la Bord.ro", magazinul online "Puzzleshop.ro".

Perioada de desfasurare a campaniei este 22 octombrie – 15 decembrie.

Obiectul campaniei il reprezinta colectarea unui numar cat mai mare de jucarii care vor fi daruite, in preajma sarbatorilor de iarna, copiilor aflati in grija Fundatiei Kiwi Casa Bucuriei din Targu Mures.

Mecanismul campaniei

1. Persoanele care doresc pot trimite in colet, prin posta sau orice alte firma de curierat, jucariile pe care copii lor nu le mai folosesc, pe adresa sediului NinoDino.ro si anume loc. Targu Mures, jud. Mures, str.Alba Iulia, Nr 4.

2. Echipa NinoDino va ridica coletele si va steriliza si ambala jucariile iar la finalul campaniei le va darui copiilor aflati in grija Fundatiei Kiwi Casa Bucuriei din Targu Mures.

3. Fiecare persoana care trimite jucarii in cadrul campaniei va primi din partea NinoDino.ro un cupon de reducere de 10% pe care il va putea folosi pana in 20 decembrie pentru a cumpara cu reducere orice produs disponibil pe situl nostru.

Desfasurarea campaniei va fi publicata pe blogul ninodino.ro si pe siturile partenerilor astfel incat sa avem transparenta totala. Vom posta poze, interviuri si filmulete pe parcurs.

De asemenea, persoanele care ne trimit jucarii, pot fi mentionate in postarile noastre, daca doresc acest lucru.

In functie de numarul de jucarii adunate ne vom indrepta si catre alte fundatii si/sau organizatii care au in ingrijire copii. Doamna directoare de la Kiwi ne va ajuta cu acest lucru.

Colectam jucarii si in scoli si gradinite

Pe langa partea online a acestei campanii in care speram sa strangem cat mai multe jucarii de la cat mai multa lume din toata tara, avem si o parte offline in care am incheiat parteneriate cu mai multe institutii de invatamant din Targu Mures in care de asemenea vom colecta jucarii.

Am amplasat cutii pentru colectare la intrarile in scolile si gradinitele partenere si am impartit, cu ajutorul cadrelor didactice, fiecarui copil cate un pliant care descrie campania pentru a-l duce parintilor care vor lua hotararea de a dona sau nu. Pliantul are si un tichet care trebuie completat cu datele de contact ale celor care doneaza si depus intr-o urna langa cutiile de donare.

Folosind aceste tichete vom contacta fiecare persoana care a donat jucarii pentru ai transmite cuponul de reducere promis in cadrul campaniei.

Sursa foto: ninodino.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roEvolutia campaniei..
coemntarii
Am postat pe pagina noastra de facebook o multime de poze cu jucariile colectate. Se poate vedea ca am avut succes doar privind nr de jucarii colectate. Aceasta campanie nu este o joaca si nici o prostie cum mi s-a sugerat de mai multe ori la inceputul ei. Avem multe jucarii colectate dar mai e timp si vrem sa strangem si mai multe! Ajutati-ne cu cate un share la albume si postari! Puteti incepe de aici : Campania "Fiecare jucarie poate aduce bucurie" https://www.facebook.com/media/set/?set=a.244340695694216.57105.111313355663618&type=1 Va multumim.
Adaugat de: todoran_flo la data de 30-November-2012, 15:11
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ia o jucarie, descopera o poveste, din partea mamelor ASCIS

10 lei pentru o jucarie si ce mare bucurie!

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro