Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCampania “Daruieste 2% pentru UN zambet!”
 

Campania “Daruieste 2% pentru UN zambet!”

 

Asociatia Smiles a lansat o noua campanie, de data aceasta este vizat 2% din impozitul pe venit. Un procent mic, in multe situatii - in cazul unei  persoane angajata cu salariul minim pe economie de 700 lei, fara a avea copii in ingrijire, vorbim de 1 leu pe luna doar, iar in cazul unui absolvent de studii superioare, cu salariul minim de 1.200 lei, vorbim de 2,5 lei pe luna – dar asupra caruia NU STATUL, ci TU decizi. In acelasi timp, daca facem o aritmetica simpla, vom vedea ca si acel modest 1 leu lunar inseamna totusi 12 lei directionati pentru sprijinirea unui proiect social, intrun an. Astfel, nu trebuie neglijata ocazia de a hrani un sarac, de a asigura medicamentele unui bolnav sau a sprijini educatia unui copil! Totul fara nici un fel de costuri suplimentare din partea voastra!

Legea ofera deci posibilitatea ca fiecare dintre noi sa hotarasca ce va face cu acesti bani. Singurele optiuni sunt desigur organizatiile non-profit. In acest fel, fara nici un cost suplimentar, oricine poate sprijini proiectele Asociatiei Smiles, printr-o simpla semnatura. Ne puteti da astfel o mana de ajutor, la propriu, prin descarcarea si completarea formularului de pe site-ul nostru, www.asociatiasmiles.ro

In urmatoarea perioada, toate postarile de pe blog vor fi insotite si de bannerul de mai jos, pentru a va reaminti ca, pana pe data de 25 mai anul curent, puteti directiona cei 2%  din impozitul datorat statului, pentru un…ZAMBET!

Va asteptam si va multumim!

Articol realizat de:

Asociatia Smiles Asociatia Smiles
13 articole postate
Publica din: 2012-01-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntar AITA in Campania 2%

Peste 1600 de romani au donat 2% din impozitul pe venit pentru zambetul copiiilor din spitale

Directioneaza 2% pentru copiii in dificultate pe care mamele lor ii cresc singure!

Carei organizatii non profit veti dona cei 2% din impozitul pe venit?

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro