Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileCalendar cu bebelusi editat in scop umanitar
 

Calendar cu bebelusi, editat in scop umanitar

 

Calendar cu bebelusi, editat in scop umanitarZibo.ro, universul online al copiilor le ofera ocazia celor mici de a deveni vedete pentru o cauza nobila. Calendarul Zibo va fi editat in lunile septembrie-octombrie si va fi comercializat in scop umanitar.

Toate castigurile vor fi folosite de catre Asociatia “Zibo Help” in scopuri umanitare.

Calendarul Zibo va cuprinde imagini cu bebelusii de pe Zibo.ro. Calendarul va fi editat pe luni, castigatorul concursului de poze bebelusi "Bebelusi frumosi" pe fiecare luna fiind imaginea lunii respective. De asemenea, toti bebelusii pana in 2 ani inscrisi pe zibo.ro vor aparea in luna de nastere a fiecaruia.

Cei care doresc sa comande un calendar sunt rugati sa trimita pe adresa office@zibo.ro, pana pe 31 august 2011, un e-mail cu subiectul "Doresc sa comand Calendarul Zibo" si in care sa apara datele personale (nume, prenume, adresa, telefon) si numarul de calendare dorite.

Daca numarul calendarelor comandate va depasi 1000 de bucati, calendarul va fi vandut la pretul de 30 RON. In cazul in care vor fi mai putin de 1000 de comenzi, calendarul va fi editat in 365 de exemplare, care vor fi vandute la licitatie.

Castigurile obtinute prin comercializarea Calendarului Zibo vor fi folosite de Asociatia "Zibo Help" pentru ajutorarea unui copil care are mare nevoie de ajutor. Cazul umanitar va fi stabilit de catre Zibo, impreuna cu parintii din comunitate.

sursa foto: zibo.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Un grup de mame se dezbraca pentru donatii destinate unei cauze caritabile

Un canadian a alergat 200 de maratoane pentru a strange donatii caritabile

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro