Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileBusiness & Charity 3: Educatia copiilor din medii defavorizate
 

Business & Charity 3: Educatia copiilor din medii defavorizate

 

Business & Charity 3: Educatia copiilor din medii defavorizateIn luna septembrie 2011 a fost publicat al treilea numar al revistei Business & Charity, revista care aduce impreuna mediul de afaceri cu cel al organizatiilor nonprofit.

Business & Charity promoveaza ONG-urile care desfasoara proiecte sociale in judetul Brasov si publica actiunile de responsabilitate sociala ale firmelor. Prin intermediul revistei publicul larg poate afla informatii despre modalitatile de ajutorare a persoanelor aflate in dificultate si despre persoanele care se implica activ in comunitatea locala.

Business & Charity ofera mediului de afaceri brasovean spatiu de publicitate in revista si pe siteul de profil precum si recunoastere publica pentru firmele care se implica in proiecte de caritate, oferindu-le sansa de a-si cladi o imagine pozitiva si de a participa activ in comunitatea locala.

"In aceasta editie ne indreptam atentia asupra situatiei educatiei in general in Romania, dar cu precadere asupra situatiei acelor copii care sunt condamnati la o viata de excludere daca nu merg la scoala. Este totodata un prilej pentru fiecare dintre noi de a oferi ajutor copiiilor care provin din medii subdezvoltate, pentru care, saracia devine un impedimente major in frecventarea scolii", a declarat Cristina Corduneanu, redactor al revistei Business & Charity.

Pe siteul www.business-charity.ro sunt publicate actiunile de caritate ale firmelor, proiecte de succes si diverse articole informative. Tot pe site gasiti locatiile de distribuire, partenerii nostri si linkul pentru a citi varianta online a revistei!

Articol realizat de:

Ruxandra Oprica Ruxandra Oprica
3 articole postate
Publica din: 2011-07-22
Vino in comunitatea donatorilor imparte.roFelicitari pentru idee si revista !
coemntarii
Felicitari pentru idee si revista ! Cred ca ar trebui facuta cite o revista in fiecare judet al tarii ! Ceva de genul "ASA DA !" Eu cred ca oamenililor care se implica sa ajute le trebuiesc recunoscute meritele ..........
Adaugat de: gvoichita la data de 9-September-2011, 12:52
linie gri
 
Multumim!
coemntarii
Multumim frumos! Speram sa fie cat mai de impact pentru ca resursele sa vina in sprijinul ONG-urilor locale. www.business-charity.ro Asteptam si alte idei, sugestii, comentarii la adresa contact@canbv.ro. :)
Adaugat de: CANBrasov la data de 12-September-2011, 9:53
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Creeaza obiecte cu Children Action Romania

Crearea de conexiuni intre donatori si cei ajutati

Conferinta privind dreptul la sanatate naturala

Conferinta Internationala de Antreprenoriat Social

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro