Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileBiciclete gratuite in parcul Kiseleff
 

Biciclete gratuite in parcul Kiseleff

 

Bucurestenii sunt asteptati in parcul Kiseleff din sectorul 1, loc din care pot inchiria, gratuit, biciclete cu care se pot plimba timp de doua ore.

Acesta este cel de-al 4-lea an in care bucurestenii iubitori de sport in aer liber se bucura de programul "La pedale", initiat de Primaria Sectorului 1.

Cei care vor sa inchirieze gratuit o bicicleta trebuie sa aiba la ei buletinul, sa semneze un contract de dare in folosinta si sa cunoasca regulile de ciculatie. De asemenea, este obligatoriu ca bicicletele sa fie returnate in stare buna de functionare.

Primarul sectorului 1, Andrei Chimilan, sustine ca aceasta este o metoda prin care ii sustine pe bucuresteni sa foloseasca mai mult bicicleta pe post de mijloc de transport, exact ca in marile orase europene si sa ajute astfel la decongestinarea traficului infernal din capitala. In plus, primarul aminteste ca mersul pe bicicleta este o activitate care imbunatateste semnificativ starea de sanatate a oricarei persoane.

Bicicletele sunt disponibile in doua variante - pentru copii si pentru adulti. Acestea pot fi inchiriate pentru o perioada de maximum doua ore, doar in perimetrul parcului.

Program: luni-vineri - 10:00-18:00, iar sambata si duminica - 10:00-19:00.

Sursa foto: mediafax.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Plimbari gratuite de Paste, pe lacul Herastrau

Cursuri gratuite acreditate CNFPA

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro