Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileBGS a distribuit saci cu ajutoare pentru familii nevoiase din catune izolate
 

BGS a distribuit saci cu ajutoare pentru familii nevoiase din catune izolate

 

BGS a distribuit saci cu ajutoare pentru familii nevoiase din catune izolateIn satele izolate din Romania, sarbatorile de Craciun sau de Paste nu inseamna nici cozi la supermarketuri, nici cadouri scumpe si nici mese imbelsugate. De multe ori, din cauza saraciei, sarbatorile vin si trec aproape neobservate.

Cu ajutorul partenerilor sai, BGS a distribuit saci cu ajutoare pentru 300 de famili nevoiase din 5 sate izolate din judetul Buzau.

Cu ocazia Craciunului, grupul BGS a organizat o caravana umanitara cu ajutoare pentru locuitorii unor catune izolate. Cu sprijinul mai multor sponsori, compania a obtinut donatii in produse in valoare de 50.000 de lei, care au ajuns la peste 300 de familii nevoiase.

Caravana, formata din masini de teren echipate pentru a face fata conditiilor de iarna si traseului dificil, a ajuns in comuna Chiodju, din judetul Buzau. Voluntarii au impartit locuitorilor 320 de saci cu ajutoare, in care se aflau produse alimentare de baza, conserve, dulciuri, produse de imbracaminte, vitamine, caiete sau carti de povesti.

Caravana a fost insotita si de un echipaj al Ambulantei BGS. Medicii si asistentele au acordat consultatii medicale gratuite pentru persoanele care nu mai fusesera la doctor in ultimii ani.

Actiunea a facut parte din programul “Zoom pe Romania”. In cadrul acestuia, BGS organizeaza caravane umanitare cu ocazia sarbatorilor de Craciun si de Paste, care ajung in localitati izolate din Romania.

sursa foto: zoomperomania.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ziua mondiala pentru asistenta umanitara

Reconstruieste viata familiilor afectate de inundatii cu Habitat for Humanity!

Concert umanitar in cadrul proiectului Academia Sperantei

Companiile pot sponsoriza cauze umanitare cu 20% din impozitul pe profit

Campania umanitara “Un gest din suflet”, daruri pentru copii din familii defavorizate

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro