Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAvon lanseaza un nou program de finantare pentru proiecte sociale si de sanatate
 

Avon lanseaza un nou program de finantare pentru proiecte sociale si de sanatate

 

Avon Cosmetics Romania lanseaza un nou program de finantare, care se adreseaza ONG-urilor, autoritatilor locale si institutiilor publice din Romania care activeaza in domeniul sanatatii sau a serviciilor sociale. Prin intermediul acestui proiect, Avon Cosmetics Romania va sustine proiecte de interventie impotriva cancerului la san sau a violentei domestice.

avonCompania va acorda 100.000 de dolari, repartizati pe doua linii de finantare. Pe de o parte, fondul "Proiecte pentru sanatatea sanilor", prin intermediul caruia vor fi finantate proiecte care au ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san. Suma alocata este de 55.000 de dolari, iar bugetul pentru proiectele propuse trebuie sa se incadreze intre 15.000 de dolari si 40.000 de dolari, noteaza responsabilitatesociala.ro.

Pe de alta parte fondul "Proiecte pentru victimele violentei domestice" va finanta proiecte de suport pentru victimele violentei domestice. Pentru acest proiect vor fi acordati 45.000 de dolari, iar bugetul pentru proiectele propuse trebuie sa se incadreze intre 15.000 de dolari si 30.000 de dolari.

Pentru a solicita o finantare, aplicantii trebuie sa-si creeze un cont pe platforma www.avon.grantwizard.ro si sa completeze un formular de aplicatie aferent liniei de finantare.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Avon sarbatoreste zece ani de lupta impotriva cancerului la san

Avon Romania dezvolta si in 2013 programe pentru sanatatea femeilor

AVON a lansat programul "1000 de paturi" pentru a sprijini victimele violentei domestice

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro