Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAsociatia Smiles - 10 ani de activitate in Romania
 

Asociatia Smiles - 10 ani de activitate in Romania

 

Pe parcursul acestei saptamani, Asociatia Smiles a organizat mai multe evenimente pentru marcarea momentului aniversar, sub genericul “Saptamana Bunatatii”.

Batranii, tinerii si copiii din Gepiu, aflati in programul asociatiei, comunitatea de romi din Cuiesd, comunitatea din Dernisoara, comunitatea de romi din Salard, beneficiarii Casei de Urgenta Smiles, copiii inscrisi la Complexul Comunitar Tileagd (Scoala si Gradinita Smiles) si beneficiarii adapostului temporar pentru persoane fara locuinta din Oradea au avut parte de activitati distractive si invitatii la pranz cu ocazia aniversarii.

Joi a fost o zi speciala, destinata persoanelor neincluse in programele obisnuite ale Asociatiei Smiles. Invitati de la Asociatia Down Oradea, Fundatia Hospice Emanuel si Asociatia Deficientilor Locomotori Bihor au avut parte de surprize din partea Asociatiei Smiles, in cadrul oferit de Oradea Shopping City.

Copiii cu sindromul Down au intrat primii in sarbatoare, iar exemplul lor a fost urmat de cei cu deficiente locomotorii, indiferent de carucior sau carje, dar si de cei cu boli terminale. Clovnii le-au adus zambetul pe fata, dupa ce s-au distrat de minune la unul dintre filmele cinematografului, am continuat cu sceneta, apoi bowling si billiard, iar la sfarsit am luat pranzul impreuna. La sediul asociatiei a fost organizat de asemenea un pranz pentru batranii din Cihei.

820 de persoane asistate de Asociatia Smiles si alte organizatii au beneficiat de momentul aniversar.
Asociatia Smiles ofera sprijin lunar pentru mai mult de 1400 de persoane, prin cele 18 proiecte pe care le deruleaza in judetul Bihor. Printre proiectele asociatiei se numara centre comunitare, o casa de batrani, un complex comunitar, sprijin pentru familii, sprijin pentru scolarizare, asistenta pentru oamenii strazii, sprijin medical, precum si alte numeroase activitati pe care le desfasuram spre beneficiul celor defavorizati.

Echipa Smiles

Articol realizat de:

Asociatia Smiles Asociatia Smiles
13 articole postate
Publica din: 2012-01-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro