Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAsociatia Little People a renovat o camera de terapie si joaca destinata bolnavilor de cancer
 

Asociatia Little People a renovat o camera de terapie si joaca destinata bolnavilor de cancer

 

Asociatia Little People a renovat o camera de terapie si joaca destinata copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer din cadrul Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta”, din Cluj-Napoca. 

little peopleAceasta este cea de-a patra actiune de acest gen realizata de Asociatia Little Peolple, dupa cele doua astfel de camere renovate la Bucuresti si cea de la Iasi.

Renovarea camerei s-a facut respectand standardele europene, iar copiii si adolescentii care isi vor petrece timpul aici se vor putea bucura de diferite facilitati, printre care incalzire prin pardoseala, mobilier si aparatura electronica moderne, gadget-uri indispensabile tinerilor astazi.

Renovarea s-a facut cu ajutorul tuturor donatorilor din cadrul campaniei  “Daruieste dorinte implinite” 2013, a Hipermarketului Cora Cluj, Pro Atrium Cluj si a tuturor prietenilor si sustinatorilor Asociatiei Little People.

"Mediul spitalicesc poate fi un spatiu intimidant si confuz pentru fiecare dintre noi, cu atat mai mult  pentru copiii si tineri adulti. Crearea unei atmosfere mai putin institutionalizata si infricosatoare atat pentru copii cat si pentru familiile lor, a fost principalul aspect pe care l-am urmarit atunci cand am creat acest spatiu. Pentru prima data in Romania, separat de spatiul renovat de joaca al copiilor, spitalul va beneficia si de un spatiu dedicat si creat special pentru adolescenti. Aici acestia se vor putea bucura de intimitate, vor putea tine legatura cu ceilalti tineri de varsta lor avand sisteme de suport corespunzatoare si unde vor avea posibilitatea de a simti ca detin acel spatiu care ofera sentimentul de acasa- foarte important mai ales in cazul pacientilor spitalizati pe perioade lungi, nedeterminate”, a declarat Katie Rizvi, fondator al Asociatiei Little People Romania si al Clubului Temerarii.

Sursa foto: csrmedia.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Zua internationala a copilului bolnav de cancer alaturi de Hospice Casa Sperantei

Mai poti sustine timp de doua zile proiectul asociatiei Little People

Gala de Craciun Temerarii, eveniment dedicat tinerilor care au supravietuit cancerului

Gala de Craciun Temerarii se afla la a 3-a editie

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro