Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileAsociatia Ascendent lanseaza scoaladevoluntariat.ro
 

Asociatia Ascendent lanseaza scoaladevoluntariat.ro

 

Incepand cu luna octombrie 2012 puteti vizita site-ul scoaladevoluntariat.ro care este destinat promovarii voluntariatului in randul elevilor si al tinerilor, cat si al angajatilor din companiile care activeaza in zona Bucuresti-Ilfov.

Site-ul este parte a proiectului "Scoala de voluntariat ASCENDENT" si in acest fel dorim sa facem accesibila legatura dintre nevoile identificate in comunitate si resursele venite din partea voluntarilor fie ei copii, tineri sau angajati ai companiilor.

In cadrul acestui site veti gasi informatii cu privire la voluntariat si va vom tine la curent cu actiunile de voluntariat pe care le desfasuram sau intentionam sa le punem in aplicare.

Ne propunem ca prin intermediul site-ului sa promovam voluntariatul in randul a peste 10.000 copii si tineri si a peste 5.000 angajati, iar cateva sute de persoane sa fie implicate efectiv in actiuni de voluntariat realizate in cadrul proiectelor Asociatiei ASCENDENT.

Propune noi actiuni de voluntariat

In cadrul site-ului www.scoaladevoluntariat.ro vor fi vizibile atat rezultatele actiunilor de voluntariat realizate, cat si impresiile si mesajele voluntarilor. Mai mult, vizitatorii site-ului au posibilitatea sa propuna noi actiuni de voluntariat.

„Scoala de voluntariat ASCENDENT” este un proiect finantat de BRD–Groupe Societe Generale in cadrul programului „Schimba un destin. Da valoare unei vieti” si se va desfasura pe durata anului scolar 2012-2013.

Cum devii voluntar?

Invitam persoanele interesate de voluntariat si companiile dormice sa-si implice angajatii in actiuni de voluntariat sa ne contacteze la email: ascendentmc@yahoo.com sau la telefon 0723245642.

Sursa foto: scoaladevoluntariat.ro

Articol realizat de:

AsociatiaASCENDENT AsociatiaASCENDENT
2 articole postate
Publica din: 2011-09-06
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntarii englezi au lucrat pentru copiii bistriteni

Voluntariatul salveaza generatia Facebook de calculator

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro