Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabile"Aripi" pentru copiii Fundatiei Cuvantul Intrupat
 

"Aripi" pentru copiii Fundatiei Cuvantul Intrupat

 

”Aripi” pentru copiii Fundatiei Cuvantul IntrupatFundatia Cuvantul Intrupat va invita vineri, 9 septembrie 2011, la concertul caritabil prilejuit de lansarea noului album de muzica crestina contemporana, “Aripi”, al Adrianei Pascan. Evenimentul este organizat de Centrul Arta pentru Viata, invitat este Chris, iar prezentarea este facuta de catre Catalin Dupu. Concertul are loc la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galati, incepand cu orele 20.00, intrarea fiind libera.

Adriana Pascan a decis ca sumele stranse din vanzarea noului sau album sa fie directionate catre sustinerea proiectelor si activitatilor Fundatiei Cuvantul Intrupat, in beneficiul copiilor din cartierul Valea Orasului pentru a putea avea rechizite la inceperea anului scolar.

In ultimele luni numarul solicitarilor de sprijin din partea familiilor lipsite de posibilitati materiale, pentru a-si trimite copiii la scoala, a crescut mult. Fundatia noastra apreciaza cu atat mai mult gestul Adrianei Pascan, cu cat acesta vine intr-un moment atat de potrivit pentru bobocii din aceasta toamna” a spus Paul Rase, director executiv al Fundatiei Cuvantul Intrupat.

Asadar, va dam intalnire tuturor la concertul de vineri seara. Fie ca prin cumpararea albumului “Aripi”, sa dam sansa la zbor cat mai multor copii, prin acces la educatie si la o copilarie demna.

Oana Tonica
asistent social Fundatia Cuvantul Intrupat

Articol realizat de:

cuvantulintrupat cuvantulintrupat
15 articole postate
Publica din: 2011-07-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Program de alfabetizare a parintilor desfasurat de Fundatia Cuvantul Intrupat

Copiii de la Fundatia Cuvantul Intrupat merg in tabara la munte

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro