Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabile"Aripi" pentru 20 de copii la inceput de an scolar
 

"Aripi" pentru 20 de copii la inceput de an scolar

 

AripiConcertul caritabil de vineri, 9 septembrie, de la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galati, a fost prilejuit de lansarea noului album de muzica crestina contemporana “Aripi” al Adrianei Pascan si a fost organizat in beneficiul copiilor sprijiniti prin Fundatia Cuvantul Intrupat.

Din vanzarea CD-ului si din donatii am reusit sa strangem suma de 1906 lei cu care in aceste zile cumparam rechizite pentru 20 de copii din zona Valea Orasului din Galati, zona in care isi are sediul si fundatia noastra. Au contribuit cu donatii in bani si membrii Bisericii Baptiste “Sfanta Treime”.

"Vrem sa multumim tuturor celor care au ales sa se alature demersului nostru de incurajare si sprijinire concreta a copiilor pentru a merge la scoala. Ne bucuram ca oamenii decid sa daruiasca celor in dificultate, ca aleg sa vada dincolo de propriile nevoi si sa intinda o mana de ajutor. Multumim, de asemenea, in mod special Adrianei Pascan, pentru initiativa, Centrului Arta pentru Viata, lui Chris si lui Catalin Dupu pentru organizare si implicare", a spus Paul Rase, directorul executiv al Fundatiei Cuvantul Intrupat.

sursa foto: elsiemarley.com

Articol realizat de:

cuvantulintrupat cuvantulintrupat
15 articole postate
Publica din: 2011-07-18
Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Stop indiferentei! Da-le aripi!
Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro