Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roStiri si evenimente caritabileApel umanitar pentru Filipine - Donatii prin SMS la 8829
 

Apel umanitar pentru Filipine - Donatii prin SMS la 8829

 

Operatorii de telefonie mobila  din Romania se alatura Apelului umanitar de urgenta pentru Filipine, lansat de Crucea Rosie Romana prin punerea la dispozitie, in mod gratuit, a unui numar scurt de SMS.

Incepand de vineri, 15 noiembrie a.c., Crucea Apel umanitar pentru FilipineRosie Romana extinde posibilitatea de a sprijini Apelul umanitar pentru Filipine, prin contributii la numarul scurt de SMS 8829, unde se pot face donatii de 2 euro/SMS in toate cele trei linii de telefonie mobila, Cosmote, Orange si Vodafone. Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Cosmote si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Pentru donatii online se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro.

Conturile speciale in care pot fi depuse contributiile in bani, sunt deschise la BRD, Agentia Piata Romana:

LEI: RO36BRDE410SV29647144100 

EURO: RO33BRDE410SV06871604100

Milioane de oameni din Filipine au mare nevoie de ajutor, dupa ce tara lor a fost afectata de cel mai puternic taifun care a lovit vreodata pamantul. Crucea Rosie Romana a lansat un apel umanitar de strangerea de fonduri pentru a contribui la asigurarea accesului la apa potabila, alimente, pachete de igiena si adapost pentru persoanele afectate de acest dezastru umanitar.

Ultimele cifre raportate de Federatia Internationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie arata ca  peste 11,3  milioane de persoane au fost afectate de acest furtuna, 670 000 de persoane au ramas fara adapost, iar acum se lupta sa supravietuiasca din cauza lipsei de hrana, adapost si apa potabila.

In acest moment, voluntarii Crucii Rosii Filipineze ajuta miile de victime ale dezastrului, contribuind la cautarea persoanelor disparute, la asistenta medicala a ranitilor si furnizand paturi, prelate, apa potabila, articole de igiena si alte materiale pentru adaposturi. Invitam pe toti cei care vor sa sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizatii guvernamentale si neguvernamentale, sa doneze bani in conturile Crucii Rosii Romane.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Google se implica in ajutorarea arhipelagului Filipinez, devastat de taifunul Haiyan

Disney doneaza 500.000 de dolari pentru victimele taifunului Haiyan

Crucea Rosie Ialomita a acordat ajutoare de aproape 230.000 de lei, doar in ultimul an

Crucea Rosie Americana lanseaza o aplicatie mobila de avertizare a uraganelor

Comunitate imparte.ro
 

Afla cum poti cere ajutor

Pagina de presa

Scrie pe imparte.ro